Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Κράτος. Κράτος σκληρό, κράτος παλιό, κράτος βίας και αυθαιρεσίας.


Νύχτα αλήθειας σήμερα. Νύχτα οργής. Νύχτα έκρηξης, που ακολουθεί όταν ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι είναι μόνος και ανίσχυρος απέναντι σε ένα σκληρό κράτος.
Αναπαράγω στο zimotirio ΄μια ακόμη ανάρτηση του neagenia
Από τις πιο σκληρές αναρτήσεις του.
Μια αφισέτα για το κράτος.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Εμείς, για την πόλη μας, ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.


Ο ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ,
ΚΑΙ Η ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ.ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΑΜΠΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΚΑΡΗ ΑΛΛΑΙ.Χ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ,ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΗΣ ΜΙΑΜΙΣΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ,Η ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΠΟ ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑΜΠΕΙ ΑΘΗΝΑΣ,Η ΑΠΟ ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΠΗΝΟΥΝ ΚΑΦΕ,Η ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΚΑΝΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.-

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Δικαιώματα ατόμων με προβλήματα κινητικότητας

Οι επιβάτες με αναπηρία και οι επιβάτες με προβλήματα κινητικότητας συχνά δεν είναι σε θέση να ταξιδέψουν με λεωφορείο ή πλοίο λόγω μη προσβασιμότητας στα αντίστοιχα μεταφορικά μέσα και λόγω έλλειψης της αναγκαίας υποδομής.

Οι προτάσεις καλύπτουν τα ανωτέρω προβλήματα και προβλέπουν την παροχή δωρεάν βοήθειας υπό τον όρο ότι ο επιβάτης γνωστοποιεί εκ των προτέρων για τη σχετική ανάγκη και φθάνει στον τερματικό σταθμό ή το λιμένα σε προκαθορισμένη ώρα πριν από την προγραμματιζόμενη αναχώρηση ή τον προγραμματιζόμενο απόπλου.



Το προσωπικό των εταιριών και οι εργαζόμενοι σε τερματικούς σταθμούς λεωφορείων ή σε λιμένες θα πρέπει να διαθέτουν τις ενδεδειγμένες γνώσεις σχετικά με την παροχή βοήθειας σε άτομα με αναπηρία.

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΙΜΗΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Χθες, παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. Σε δηλώσεις του υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

* Το Κίνημά μας τίμησε, πάντα, το Αναπηρικό Κίνημα. Στην πρώτη κυβέρνηση μας, το 1981, βάλαμε τις βάσεις, ουσιαστικά από το μηδέν, για το κοινωνικό κράτος, και ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρία. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.
* Σήμερα, όλοι οι Έλληνες αισθάνονται την απαξίωση των κοινωνικών υποδομών, του κοινωνικού κράτους, μιας οικονομικής πολιτικής που βάζει τους πολλούς στο περιθώριο. Ακόμη περισσότερο αισθάνονται την απαξίωση τα άτομα με αναπηρία, που βρίσκονται σε ακόμα πιο αδύναμη θέση.
* Μέσα σε μια κρίση, θα έπρεπε να ενισχύονται οι δομές του κοινωνικού κράτους, να ενισχύονται οι δυνατότητες για να βοηθήσουμε, να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των συμπολιτών μας. Αυτό για μας είναι δέσμευση. Είναι δέσμευση για την αυριανή μέρα που, ως κυβέρνηση, θα ενισχύσουμε τις δομές του κοινωνικού κράτους και θα εγγυηθούμε τη δυνατότητα στο Αναπηρικό Κίνημα, αλλά και σε κάθε άτομο με αναπηρία, να έχει όχι μόνο την ελπίδα, αλλά και τη σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας είναι πολύ απλό όλα αυτά να γνωστοποιηθούν ακίνδυνα μέσα από διεθνή εργαλεία, όπως είναι τα blogs και το youtube, και οι θύτες να γίνουν «ρόμπα» αρχικά στο διαδίκτυο και ακολούθως σε όλα τα άλλα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Γιατί η αλήθεια είναι πως η παντοκρατορία των παραδοσιακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, της τηλεόρασης, των εφημερίδων και των ραδιοφώνων, έχει σε μεγάλο βαθμό περιοριστεί, και δεν είναι πλέον εφικτή η απόφαση αυτών των μέσων για να χαρακτηρίσουν κάποια αποκαλυπτική είδηση ως δημοσιεύσιμη ή μη.

Τα σύγχρονα μέσα δημοσιογραφίας δίνουν τη δυνατότητα και στη δημοσιογραφία που δεν εξυπηρετεί πολιτικά, οικονομικά, συντεχνιακά και άλλα ανόητα συμφέροντα, να υφίσταται, και να τραβήξει μπροστά την ενημέρωση, ώστε να καθοδηγήσει τα άλλα μέσα σε μια νέα πιο αναπηροκεντρική αποκαλυπτική δημοσιογραφία.

Ακόμη και μια κάμερα κινητού τηλεφώνου μπορεί να δημιουργήσει είδηση και να αποτυπώσει το τεκμήριο της κατάχρησης και της κακοποίησης. Και είναι τόσο εύκολο να γίνει, αλλά συνάμα και τόσο δύσκολο να βρούμε τους θύτες και κυρίως τα θύματα τα οποία θα έχουν συνείδηση της αδικίας που υφίστανται και την πρόθεση να αντισταθούν…

ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ, Νοέμβριος 2008

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ


ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θέμα: ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ξημερώνει η 3 Δεκεμβρίου και θα είναι πραγματικά απολαυστικό να δείτε πως αντιλαμβάνεται η τηλε δημοκρατία μας τα θέματα αναπηρίας..
Θα ακούσουμε και φέτος τους δημοσιογράφους που από την πολύ συγκίνηση θα παραλείψουν να ενημερωθούν επί της ουσίας για τα θέματα αναπηρίας που θα παρουσιάσουν και επιφανειακά αλλά βαθειά συναισθηματικά θα μας σερβίρουν μια από τα ίδια.
Η πολιτεία από την άλλη θα παρουσιάσει αυτά που έπραξε και επιμελώς θα αποκρύψει αυτά που δεν έπραξε.

Επιτακτική η λήψη μέτρων για την προστασία των ατόμων με αναπηρία από την κρίση

Υπόμνημα της Ε.Σ.Α.μεΑ. στον Πρωθυπουργό

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη 2008 – Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ημέρα κατά την οποία η κοινωνία και τα άτομα με αναπηρία αναμένουν από την Κυβέρνηση και όλους όσους ασκούν εξουσία να παρουσιάσουν το έργο τους και τις δράσεις τους και να λογοδοτήσουν για τις όποιες παραλείψεις και αδυναμίες τους που ανέτρεψαν την εκπλήρωση αυτών των στόχων, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία απέστειλε Υπόμνημα στον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, με το οποίο εξέφρασε το αίτημα του αναπηρικού κινήματος για άμεση λήψη μέτρων προστασίας των ατόμων με
αναπηρία από την κρίση.

Η Συνομοσπονδία μετέφερε με το Υπόμνημά της στον Πρωθυπουργό την αγωνία των χιλιάδων ατόμων με αναπηρία στη χώρα, μπροστά σε μια οικονομική κρίση που αρχίζει και γίνεται εμφανής και στη χώρα μας, δεδομένου ότι οι εξαγγελίες των Υπουργών δεν συμπεριλαμβάνουν μέτρα διευκόλυνσης της ήδη δυσχερούς οικονομικής κατάστασης μιας εκ των πλέον ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Με δεδομένη αυτή τη δεινή οικονομική κατάσταση, το εθνικό αναπηρικό κίνημα ζητεί από την κυβέρνηση να υιοθετήσει ένα συνολικό πακέτο μέτρων προστασίας των ατόμων με αναπηρία και να εγγυηθεί στην πράξη ότι τα άτομα με αναπηρία δεν θα «πληρώσουν» τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης μέσω της μείωσης των εισοδημάτων τους, του περιορισμού των επαγγελματικών τους ευκαιριών ή της μείωσης των δημόσιων επενδύσεων σε τομείς όπως είναι η πρόνοια, η υγεία, η παιδεία και γενικά η κοινωνική προστασία.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες με αναπηρία, η Συνομοσπονδία ζητεί:

1. Πλήρη εξαίρεση από το νέο σύστημα των τεκμηρίων διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία και των γονέων και κηδεμόνων ατόμων με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες.
2. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τα άτομα με αναπηρία από το ποσό των 2400€ στο ποσό των 5000€, συμπεριλαμβανομένων και των εισοδημάτων του 2008.
3. Μη συνυπολογισμό των επιδομάτων των ατόμων με αναπηρία στο φορολογητέο τους εισόδημα για τη λήψη του Ε.Κ.Α.Σ.
4. Αποσύνδεση των οικονομικών κριτηρίων από τη χορήγηση των προνοιακών επιδομάτων.
5. Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης για τα έτη 2009 και 2010, στα άτομα με αναπηρία που έχουν εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο, ίση με το 10πλάσιο του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη σύμφωνα με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
6. Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης, για τα έτη 2009-2010 στα άτομα με αναπηρία που είναι άνεργοι, ανασφάλιστοι ή έμμεσα ασφαλισμένοι και έχουν μηδενικό ατομικό εισόδημα, ίσο με το 20πλάσιο του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη
7. Τριετή χορήγηση του επιδόματος ανεργίας στους ανέργους με αναπηρία
8. Διπλασιασμό της επιδότησης του ενοικίου για τα άτομα με αναπηρία και τους γονείς ατόμων με αναπηρία που εντάσσονται στα σχετικά προγράμματα του Ο.Ε.Κ. για τα έτη 2009-2010
9. Απαγόρευση πλειστηριασμών για την 1η κατοικία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με βαριές αναπηρίες για χρέη ανεξαρτήτως του ποσού των χρεών.
10. Πάγωμα των δόσεων των στεγαστικών δανείων που έχουν λάβει τα άτομα με αναπηρία και οι γονείς και κηδεμόνες ατόμων με αναπηρία από τις τράπεζες για την αγορά 1ης κατοικίας για τα έτη 2009 και 2010 εφόσον ζητηθεί από τους ίδιους καθώς επίσης και θέσπιση μέτρων διευκόλυνσης στην καταναλωτική πίστη για τα άτομα με αναπηρία.
11. Άμεση λήψη του επιδόματος θέρμανσης σε όλα τα άτομα με αναπηρία που το εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τη βάση του αφορολόγητου εισοδήματος.
12. Δωρεάν χορήγηση φαρμάκων, τεχνικών βοηθημάτων, ιατρικών συσκευών και αναλωσίμων τους στα άτομα με αναπηρία.
13. Πάγωμα των αυξήσεων στα τιμολόγια όλων των ΔΕΚΟ και έκδοση ειδικών τιμολογίων των ΔΕΚΟ για τα άτομα με αναπηρία.

Τέλος, για μια ακόμα φορά η Συνομοσπονδία ζήτησε από τον Πρωθυπουργό τον άμεσο καθορισμό συνάντησης μαζί του, προκειμένου να του εκθέσει αναλυτικά το πλαίσιο των αιτημάτων σύσσωμου του αναπηρικού κινήματος.

Όπως πολλές φορές έχει δηλώσει και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια». Η Συνομοσπονδία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας ότι «η φτώχεια δεν αντιμετωπίζεται με λόγια». Τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειες τους ζητούν εδώ και τώρα τη λήψη μέτρων.

Το πλήρες κείμενο του Υπομνήματος είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. www.esaea.gr
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1007324630794

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Facebook | Φωτογραφίες από 3 Δεκεμβρίου παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία

Facebook | Φωτογραφίες από 3 Δεκεμβρίου παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία

Facebook | ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!!!

"Να σταματήσει επιτέλους αυτή η κακή νοοτροπία που γίνεται σε βάρος των αναπήρων συνανθρώπων μας. Το BLOG αυτό δημιουργήθηκε για συμπαράσταση σε πολίτες που είτε είναι οι ίδιοι οδηγοί με αναπηρία, είτε είναι φίλοι/συγγενείς ατόμων με αναπηρία, είτε πολίτες που απλώς αγανάκτησαν με την απερισκεψία των οδηγών που καταχρούνται παράνομα τις θέσεις parking των αναπήρων συμπολιτών τους. Ωστόσο, επιθυμούν η δράση αυτή να εξαπλωθεί, και η ιστοσελίδα να γεμίσει από φωτογραφίες παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων. Οποιοσδήποτε διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή ή ένα κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάμερα, μπορεί να λάβει μέρος στην προσπάθεια!
Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας προτείνουν: «Όταν δείτε κάποιον που έχει παρκάρει παράνομα, σταματήστε για μια στιγμή, φωτογραφίστε το αυτοκίνητο, πηγαίνετε σπίτι, και «ανεβάστε» τη φωτογραφία στο site φροντίζοντας να αλλοιώσετε μερικώς τους αριθμούς εγγραφής για ευνόητους λόγους.
Τόσο απλά! Όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουμε στην καταχώρηση παράνομα σταθμευμένων οχημάτων, τόσο μεγαλύτερο αντίκτυπο θα δημιουργήσουμε. Δεν πρόκειται για εκδίκηση - αν και ομολογούμε πως νιώθουμε μια σχετική ικανοποίηση στη σκέψη πως οι παράνομοι οδηγοί ίσως πάρουν το μάθημά τους! Πρόκειται για την καταγραφή των παραβιάσεων με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης και των εκάστοτε υπεύθυνων αρχών για το τί συμβαίνει στους χώρους στάθμευσης των πόλεων.»
Ωστόσο, βασική προϋπόθεση παραμένει το να διατηρεί κανείς τις απαραίτητες «αποστάσεις ασφαλείας», σε περίπτωση που ο θυμωμένος παράνομος οδηγός επιχειρήσει να επιτεθεί σε εκείνον που φωτογραφίζει το αυτοκίνητό του. Τονίζεται πως πρέπει να αποφεύγονται οι διαπληκτισμοί, οι καυγάδες και η βία. :)"

Facebook | Φωτογραφίες από ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!!!

Facebook | Φωτογραφίες από ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!!!