Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Το έξυπνο πουλί από mirmigi πιάνεται!

Επιλέγω την αναδημοσίευση από το http://korydallos.blogspot.com

ώς πιο σαφή και παραστατική ετούτη τη στιγμή, παρά το ότι το θέμα προφανώς άνοιξε από το blog tenekedoupoli αλλά και έχει επισημανθεί στην ουσία του πολύ εγκαίρως όταν με τον σκληρό τίτλο "γαιδουρινός προϋπολογισμός" αναφέρθηκε στις 21 Δεκεμβρίου το blog
της κίνησης
16χρονη πόλη, στην οποία έχω την τιμή να συμμετέχω.



Κοιτάξτε λοιπόν πως ο blogger αναπαράγωντας εκτός από την σημερινή πριονισμένη απεικόνιση του επίσημου Δημοτικού site, την αρχική δημοσίευση της πανηγυρικής ανακοίνωσης, καταφέρνει να αποκαλύψει την πραγματικότητα από την φτηνή προπαγάνδα.


Αναδημοσιεύω: (από http://korydallos.blogspot.com)

της ΚΟΤΣΑΝΑΣ το κάγκελο γίνεται πλέον . . .(τελίτσες, τελίτσες)

Αναδημοσιεύουμε από την tenekedoupoli:

--- ΑΡΧΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ---
Τετάρτη, 14 Ιανουάριος 2009
Αρχισαν να τα μαζεύουν...

Λογοκρίνουν τώρα και τις βαρυσήμαντες ανακοινώσεις που οι ίδιοι διατυπώνουν.

Εξαφανίστηκε η συνέχεια περί διασφαλισμένων
50.000.000... για τα μεγάλα έργα κλπ...

Ενώ αναφέρότανε στην γραμμιτζίδικη ανακοίνωση τι θα γίνει και μέχρι πότε και ποιός θα το καταβάλλει, τώρα έμειναν κουτσές δυό σειρούλες πανηγυρικές και μετά...

τελίτσες -τελίτσες,

(για να εξαφανίζονται σιγά σιγά τα χρονοδιαγράμματα και οι άλλες λεπτομέρειες)

Δηλαδή, κάτι σαν τα χρονοδιαγράμματα κατασκευής του ΜΕΤΡΟ ας πούμε.
Έτσι. Πρώτα, εξαφανίζεις το χρόνο που προσδιόρισες. Μετά, αφού τοποθετησεις πιο μαλακά τα χρονοδιαγράμματα, αποκαλύπτεις ότι υπάρχουν και ορισμένα θέματα με την διασφάλιση και την ροή των πόρων. Και μετά, ενώ ο χρόνος κυλάει, έρχονται οι εκλογές. Τότε πολύ απλά, λές: "Ψηφίστε με για να τα κάνω".

Δείτε το κουτσούρεμα της ανακοίνωσης στο Korydallos.gr, όπως το αντιγράψαμε πριν λίγο.
--- ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΗΜΟΔΙΕΥΣΗΣ ---

Ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (05/01/2009) που εξαφανίσθηκε από την επίσημη (έγκυρη;) ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού έτσι όπως αναδημοσιεύτηκε την επομένη στις 06/01/2009 στο piraeusnews.gr, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε:

ΈΡΓΑ 50 ΕΚ. € ΤΟ 2009 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Η εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για το σύνολο των έργων που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Κορυδαλλού, ύψους 50 εκ. € είναι το βασικό χαρακτηριστικό του τεχνικού Προγράμματος του 2009, που αποτυπώνει το όραμα της δημοτικής αρχής στον κρίσιμο τομέα της δημιουργίας έργων υποδομών, που θα αλλάξουν σημαντικά το τοπίο στον Κορυδαλλό τα επόμενα χρόνια.
Το Τεχνικό Πρόγραμμα αποτέλεσμα και της συμμετοχικής διαδικασίας που ακολούθησε για δεύτερη συνεχή χρονιά η δημοτική αρχή, αποτυπώνει τη φιλοσοφία της δημοτικής αρχής, που λειτουργεί με ρεαλισμό, μεθοδικότητα και αγωνιστικότητα, αφού εξασφάλισε τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη Νομαρχία Πειραιά και τον ΟΣΚ.
Και σε αυτό το Τεχνικό Πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι περισσότερες από τις προτάσεις που κατέθεσαν οι 2.000 και πλέον πολίτες, που πήραν μέρος στις 11 ανοιχτές συναντήσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης τον περασμένο Οκτώβριο.
Κύρια χαρακτηριστικά του Τεχνικού προγράμματος είναι ότι αποτυπώνονται τόσο τα σημαντικά έργα υποδομών σε όλους τους τομείς της πόλης, όσο και οι παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε επίπεδο καθημερινότητας.
Για πρώτη φορά παρουσιάζεται επίσης ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για τα έργα που πραγματοποιούνται και σχεδιάζονται στον Κορυδαλλό, αφού περιλαμβάνονται τα έργα που συνεχίζονται από το 2008, τα έργα του 2009 αλλά και οι ανοιχτές διεκδικήσεις του Δήμου.
Τα σημαντικότερα έργα που θα υλοποιηθούν το 2009 είναι:
 Η κατασκευή του νέου Δημαρχείου
 Η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στα πρώην Λατομεία (κλειστό γυμναστήριο, δυο ανοιχτά γήπεδα)
 Η κατεδάφιση των δύο από τις τρεις πτέρυγες των Γυναικείων Φυλακών
 Η δημοπράτηση του έργου κατασκευής των δυο υπόγειων πάρκιγκ στην πλ. Μέμου και στην πλ. Βενιζέλου
 Η διαμόρφωση νέων γηπέδων στα 5 στρέμματα ανάμεσα στο Κλειστό και Ανοιχτό Αθλητικό Κέντρο (χρηματοδοτούμενο από τη Νομαρχία Πειραιά).
 Η ανάπλαση της οδού Δημητρακοπούλου (από την πλ. Ελευθερίας ως την οδό Γεννηματά, χρηματοδοτούμενο από τη Νομαρχία Πειραιά)
 Η μελέτη για την κατασκευή νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών, χρηματοδοτούμενο από τη Νομαρχία Πειραιά).
 Η ανάπλαση της παιδικής χαράς και η διαμόρφωση χώρου πρασίνου επί της οδού Κυκλάδων και Τραπεζούντος.

Ντενεκέδες τελικά ή καφάσια; μπερδεύτηκα.

Εδώ τελειώνει η αναδημοσίευση. Θα προτιμήσω, να μην κάνω κανένα δικό μου σχόλιο σε αυτή τη φάση. Άλλωστε, όταν η αλήθεια είναι τόσο προφανής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.