Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.

--------------------
Θέμα: Εκβιασμός για την Παραλία του ΠΙΚΠΑ Βούλας

Από πληροφορίες που έχουμε, σήμερα ορισμένοι "κύριοι" από την Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων οι οποίοι πρόσκεινται κομματικά στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και ο προσφάτως εκλεγμένος πρόεδρος της κ. Σκόνης Νικόλαος, χωρίς να ενημερώσουν τους συλλόγους και το υπόλοιπο ΔΣ ανέβηκαν στο υπουργείο υγείας και απαίτησαν εκβιαστικά από τον κ. Σαλμά την αποκατάσταση της εξέδρας και επιχορήγηση για την "κατασκηνωτική" περίοδο που πέρισυ είχε φτάσει τα 110.000 και για τα οποία ο πρόεδρος του συλλόγου που τα διαχειρίστηκε αρνήθηκε, στο ΔΣ της ομοσπονδίας, να δώσει εξηγήσεις για την χρήση τους!

Δεν υπερασπιζόμαστε κανέναν εκτός από τα παιδάκια του ΠΙΚΠΑ Βούλας αλλά δεν μπορούμε και να δεχτούμε να εκβιάζουν ο πρόεδρος μιας ομοσπονδίας και ο αντιπρόεδρος της που διαχειρίστηκε τα 110.000 ευρώ το υπουργείο, ανεξαρτήτως κυβέρνησης, επειδή θέλουν να κάνουν τα μπάνια τους εκεί και φέτος!

Φτάνει πια!

Αν δοθεί και φέτος παρόμοιο κονδύλι για κατασκήνωση συνδικαλιστών και όχι των παιδιών που διαμένουν στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, τότε θα το δημοσιοποιήσουμε εγγράφως και ηλεκτρονικά σε όλα τα blog, όπως και στο facebook.

Κύριοι πολιτικοί ανεξαρτήτως κόμματος λάβετε θέση!

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα παιδάκια του ΠΙΚΠΑ που είναι καθηλωμένα στα κρεβάτια τους και δεν βλέπουν το φως του ηλίου και την παραλία που έπρεπε να είναι γι' αυτά και όχι για να κατασκηνώνουν και να κάνουν ψαροντούφεκο βόλεμενοι και υψηλόμισθοι ή υψηλοσυνταξιούχοι συνδικαλιστές παραπληγικοί και γενικά κινητικά ανάπηροι.
Στα σπιτάκια της θα έπρεπε να κατασκηνώνουν τα παιδάκια του ΠΙΚΠΑ Βούλας που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα!
Ρωτήστε ποιοι κατασκηνώνουν και κάνουν μπάνιο εκεί. Ο πρώην διοικητής κ. Κορρές είχε βγάλει κάρτα σε όλους και είχε προσλάβει σεκιούριτι οπότε όλα τα στοιχεία υπάρχουν!
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1133375648631&mid=6afd96G44f05879G29130fG0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.