Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

 

http://16xronipoli.blogspot.com/2009/10/blog-post_14.html

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, (Σαν να μην τρέχει τίποτα)... 

Και ενώ σε γενικότερο επίπεδο, με εξαίρεση τον τομέα της καθαριότητας,(*) η Δημοτική πολιτική έχει καταρρεύσει, με δυσάρεστες συνέπειες, τόσο στα ζητήματα καθημερινότητας, όσο στα λεγόμενα "μεγάλα ζητήματα" της πόλης...

...σαν να μην τρέχει τίποτα, τεμαχίζοντας την διαδικασία λογοδοσίας, σε "κουβεντούλες", η Διοίκηση Δήμου προχωρεί σε

"ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ"
"ΤΕΧΝΙΚΟ"
"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"

Αναλυτικά θα τοποθετηθούμε τις επόμενες ώρες, εξηγώντας, ακριβώς την θέση μας και αποκαλύπτοντας την πραγματικότητα.

Συνοπτικά, -και δυστυχώς,
  • πρόθεση για προώθηση της συμμετοχής δεν υπάρχει, όπως άλλωστε είναι γνωστό και από τον τρόπο που πέρυσι εξελίχθηκαν οι διαδικασίες. Αλλά και είναι πασιφανές από την τρέχουσα εξέλιξη της οργάνωσης φέτος.
  • τίποτα σχεδόν το τεχνικό δεν υπάρχει. Μόνο τεχνική υπάρχει, να παρουσιάζεται η κακή εξέλιξη ως μέτρια και η πολύ μέτρια εξέλιξη ως άριστη.
  • Όσο για πρόγραμμα; Μια σύγκριση των περυσινών λεγομένων με τα πεπραγμένα, είναι αρκετή για να καταλάβει και ο πιο αφελής ότι η πόλη κινείται πλέον χωρίς κανένα σχέδιο. Η εποχή μας όμως, δεν επιτρέπει να κινηθούμε άλλο "με αυτόματο πιλότο".

Φωτογραφία δανεική από το korydallos.blogspot



"ξεχασμένες ερωτήσεις"
(*)Η καθαριότητα, είναι ο μοναδικός τομέας όπου έχουν γίνει βήματα. Η προσέγγιση όμως αυτή έχει και άλλες παραμέτρους. Αναγνωρίζουμε την σημαντική βελτίωση. Όμως, αυτή είναι η θετική διαπίστωση. Το πράγμα έχει και άλλες πλευρές. Δυσάρεστες. Τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσουμε λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.