Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ:http://epirusgate.blogspot.com/

Ο "Σαρακατσάνος" διόρισε το βαφτιστήρι του στον Φορέα Διαχείρησης του Εθνικού Πάρκου Β. Πίνδου!


Ο “σκιώδης πρωθυπουργός” Γιώργος Σουφλιάς, εδέησε μετά από έξι ολόκληρους μήνες από την λήξη της θητείας του προηγούμενου, να ορίσει την προηγούμενη εβδομάδα, νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον φορέα διαχείρησης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου. Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Δ.Σ., όλοι στο ΤΕΕ και στο ΓΕΩΤΕΕ αναρωτιόντουσαν: «Τι δουλειά έχει ένας χωροτάκτης-πολεοδόμος στο συμβούλιο;». Η απάντηση είναι πολύ απλή: Έχει προσόντα, ικανότητες, πλούσιο βιογραφικό… και πάνω απ’ όλα είναι βαφτιστήρι του «Σαρακατσάνου». Γι αυτό σου λέω αναγνώστη μου, πως η καλύτερη λύση είναι να διαολοστείλουμε όσο το γρηγορότερο δυνατόν αυτή εδώ τη κυβέρνηση κι ο κάθε Σουφλιάς να πάει σπίτι του…

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ:http://epirusgate.blogspot.com/

ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!- 4.500 ευρώ το μήνα πληρώνει ο ΟΠΑΔ στην Λευκάδα!


Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Παπαχρήστος, Μιχάλης Καρχιμάκης και Άντζελα Γκερέκου, κατέθεσαν αναφορά προς τους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας και Οικονομίας με θέμα το υπέρογκο ενοίκιο που καλείται να καταβάλλει ο ΟΠΑΔ για τα νέα γραφεία του στην Λευκάδα.Οι παραπάνω βουλευτές στην αναφορά τους τονίζουν τα εξής:«Είναι απίστευτο. Ο ΟΠΑΔ (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) νοίκιασε στην Λευκάδα γραφεία με το τρελό ποσό των 4500 ευρώ το μήνα. Τα νέα αυτά γραφεία, απέναντι από το γηροκομείο, είναι το ισόγειο ενός διώροφου κτιρίου που δεν ξεπερνά τα 130τ.μ. και οι υπάλληλοι που εργάζονται μέσα (προς το παρόν είναι μόνο ο ΟΠΑΔ, σε λίγους μήνες θα μεταφερθεί και το ΤΥΔΚΥ) δεν θα ξεπερνούν τους δέκα. Μέχρι στιγμής είναι μόνο πέντε. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν ένας Οργανισμός που έχει να πληρώσει τους γιατρούς του από το καλοκαίρι περίπου, οι ασφαλισμένοι του κινδυνεύουν να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακά τους, διότι οι φαρμακοποιοί έχουν αγγίξει τα όριά τους με αυτά που τους χρωστάει, να νοικιάζει στην Λευκάδα γραφεία με τόσο τρελό ενοίκιο; Οι διαπραγματεύσεις του ενοικίου έγιναν απευθείας με τα κεντρικά μια και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει θέμα εκτίμησης από την ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου). Ο ΟΠΑΔ είναι ένας αυτόνομος Οργανισμός που όμως ελέγχεται από τα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών. Είναι ενήμεροι λοιπόν οι κ. Αβραμόπουλος και Παπαθανασίου για το συγκεκριμένο θέμα; Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είχαμε αναφερθεί και πάλι, μόνο που τότε από λανθασμένη πληροφόρηση είχαμε γράψει ότι το ενοίκιο είναι 4300 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα είναι 4500 ευρώ. Για το δημοσίευμα πληροφορούμαστε, ότι ενημερώθηκε η κεντρική διοίκηση η οποία έχει θέσει θέμα διερεύνησης των αντικειμενικών αξιών. Μα καλά λίγο καθυστερημένα δεν το σκέφτηκαν; Δεν είναι πρόκληση όλο αυτό που συμβαίνει; Ποιους εξυπηρετεί αυτό το ενοίκιο όταν πριν μεταφερθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία εκεί, πλήρωνε μόλις 500 ευρώ; Μήπως θα πρέπει να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί, όχι μόνο σε εμάς αλλά και στους ασφαλισμένους στον Οργανισμό».

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

τενεκε δεν έχεις το Θεό σου.

Πατάει μια λεπτή γραμμή. Μια γραμμή ακρότητας.
Που όμως, όταν την ψάχνεις λίγο, είναι τόσο λογική ακρότητα.
Όσο διαβάζεις, σου φαίνεται στο τέλος, σαν να υποχώρησε εκείνος. Σαν να κάνει αβαρία που δεν άρχισε να πετάει γιαούρτια σε όποιον περνάει από το ιστολόγιο.
Μετά, αρχίζει τα αστεία. Αστεία μέχρι παρεξηγήσεως. Με επιθετικό σαρκασμό. Που καμιά φορά ξεφεύγει. Και ξαφνικά, αποκαλύπτει μια ευαισθησία, ένα είδος γνησιότητας, παιδικής παρορμητικότητας... που
που ταξιδεύεις και που πας; βρήκες εκείνο που ζητάς;

χτες, σε ρόλο ρουφιάνου ένας απολαυστικός τενεκές - πατήστε: "Τα κορίτσια και οι μουστακαλήδες. Με υπευθυνότητα αποκαλύπτω".



φυσικά με τόση διαφήμιση που του έκανα, έκλεψα και τη φωτογραφία του.

Σκούπισαν! Και παρέδωσαν πεντακάθαρο δρόμο.


Έλεγα προχτές, σχετικά με το στόρι της ΔΕΗ, (ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ)...

Ότι:
"Όλο το μπάζο έμεινε στο δρόμο. Είναι και καρμανιόλα η Λαοδικείας. Εκεί ακριβώς, σκοτώνονται κάθε εβδομάδα με κανονικό δρόμο.Έχω κρατήσει την φωτογραφία που φαίνεται πως τα παράτησαν. Ελπίζω το πρωί να μην φορτώνει κάποιο μαύρο αυτκίνητο στη γωνία "τα αποτελέσματά". Ασε που αν ρίξει καμιά περίεργη βροχή το βλέπω σίγουρο.
Καταπακτη σκέτη αδερφάκι μου.
"

Όπως ξέρετε, βροχή και μάλιστα δυνατή, έπεσε σήμερα το πρωί.
Και όπως βλέπετε στην φωτογραφία που έχω φυλαγμένη, όλο αυτό το χώμα θα δημιουργούσε σήμερα λάσπη - γλυστρίδα θανάσιμη για όποιον έρχεται πατημένος (αριστερή στροφή προηγείται αμέσως).
Από πολύ νωρίς το πρωί όμως, ο εργολάβος βρέθηκε εκεί. Και έκλεισε τις τρύπες όλες. Τζάμι σας λέω... Πρώτη φορά είδα τέτοια τζιμάνια. Δουλεψαν με παραγωγικότητα. Και το εντυπωσιακότερο. Ενώ χτες τέλειωσαν, σήμερα το πρωί, νωρίς νωρίς, τι ήρθαν λέτε και έκαναν;
Σκούπιζαν! Μάλιστα, σκούπιζαν! Και έκαναν τζάμι, δρόμο και πεζοδρόμιο. Ούτε προχτές δεν ήταν έτσι.
Ίσως επειδή οι αναπαραγωγές της ανάρτησης του neagenia ήταν πολλές και άμεσες.
Ίσως, να το έχει χούι αυτός ο εργολάβος.
Του την είχα στημένη να τονε κράξω σήμερα. Τελικά, του δίνω συγχαρητήρια που την τελείωσε τη δουλειά. Γιατί ξέρετε. Διόμισι μέρες για αυτό το σκάψιμο στην πατρίδα μας, νομίζω ρεκόρ αποτελεί.

Σε αυτόν τον δρόμο, μια και τον έ πιασα, θα επανέλθω. Για να σας πω πόσοι σκοτώνονται δυστυχώς, κάθε τόσο.
Αλλά, πρώτα θα το ψάξω λίγο.

Γειά σου μάγκα εργολάβε!

αν περάσεις από το blog κερνάω μπίρα.

Φτύστε τους.

Διαβάστε το όλο με ένα κλικ εδώ, στο neagenia

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΕΤΕ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ.
ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.
ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ:
ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

Οι διορισμοί, πάνε να γίνουν "βαθύ Καλοκαίρι" και μουλωχτά...
Πετάμε τις υποσχέσεις τους στα σκουπίδια. (Έτσι ή αλλιώς η πιθανότητα να δουλεύουν κάποιον ότι θα του βρούν δουλειά, είναι είκοσι φορές μεγαλύτερη από την περίπτωση να το κάνουν).
ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΙΧΟ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ.
ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΙΝΕΣ, ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΞΥΝΟ.


θα τραβήξω το δρόμο μου όσο πάει. Κανέναν δεν θα αφήσω εμένα να κερνάει...

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

"έλιωσε το παγωτάκι"




πηγή φωτό neagenia

Επειδή πέρασα από εκει.
Όλο το μπάζο έμεινε στο δρόμο.
Είναι και καρμανιόλα η Λαοδικείας. Εκεί ακριβώς, σκοτώνονται κάθε εβδομάδα με κανονικό δρόμο.
Έχω κρατήσει την φωτογραφία που φαίνεται πως τα παράτησαν. Ελπίζω το πρωί να μην φορτώνει κάποιο μαύρο αυτκίνητο στη γωνία "τα αποτελέσματά".

Ασε που αν ρίξει καμιά περίεργη βροχή το βλέπω σίγουρο.
Καταπακτη σκέτη αδερφάκι μου.


Τώρα για το στόρι της διακοπής ρεύματος, κλικ εδώ:
http://neagenia-neagenia.blogspot.com/search/label/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%B1