Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Dimitris Tsichlakis
Dimitris TsichlakisMarch 22, 2010 at 10:37am
Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 1 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΝΙΚΑΙΑ 22/3/2010
ΤΗΛ/ΦΑΞ 2104900471
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1950


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η διοίκηση του δήμου σε μια άνευ προηγουμένου θρασύτατη κίνηση προχώρησε στην μη καταβολή του δεκαπενθημέρου στους αορίστου χρόνου , όταν στις μνήμες των συναδέλφων είναι ακόμη νωπή η δυσαρέσκεια από την καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού! Η κλιμάκωση της αντεργατικής πολιτικής απ’ την πλευρά του Δήμαρχου είναι σκόπιμη, είναι ολομέτωπη και στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους μετατρέποντας τους σε «ραγιάδες» και υποχείρια όργανα των αντιδραστικών συμφερόντων του.
Αυτό που ξεχνάει ο κ. Μπενετάτος είναι ότι οι εποχές του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Η προσπάθεια του να καταπατήσει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες , το δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους ( τα αυτονόητα δηλαδή ) και τα εργασιακά τους δικαιώματα θα πέσει στο κενό .
Το πολιτικό του ολίσθημα δεν έχει τέλος και προσβάλλει βάναυσα το σύνολο των εργαζομένων της Κοκκινιάς! Συνένοχους στην επίθεση κατά των εργαζομένων έχει τον πολιτικό του φορέα (http://www.facebook.com/l/96336;Κ.Κ.Ε.) που σιωπά προκλητικά στα εργασιακά «εγκλήματα» του κ. Μπενετάτου.
Η διοίκηση έχει εξαπολύσει ένα ανελέητο πογκρόμ κατά του προσωπικού με επικεφαλής τον ίδιο τον κ. Δήμαρχο (!!!) και με συμπαραστάτες στις χυδαίες επιθέσεις αντιδήμαρχους και ανώτατα στελέχη της παράταξης του…
Τα στελέχη της διοίκησης απειλούν σε όλους τους εργασιακούς χώρους το προσωπικό και τονίζουν με θράσος ότι αν συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις του Συλλόγου θα τους περικοπούν για άλλη μια φορά τα μεροκάματα!
Το παραλήρημα του ψευτοαριστερού Μπενετάτου είναι «ανεξήγητο»…
Την «επαναστατικότητα» του την εξαντλεί στους εργαζόμενους , που ειδικά αυτήν την περίοδο βάλλονται από κάθε κατεύθυνση και από τις πολιτικές που εφαρμόζουν κυβέρνηση και Ε.Ε.!
Η οικονομική τρομοκρατία που προσπαθεί συνειδητά να επιβάλλει στον δήμο κατατάσσεται από εμάς στην μαύρη προπαγάνδα και στηρίζεται από έναν τεράστιο προβοκατόρικο κομματικό μηχανισμό που η δράση του είναι μνημειώδης και δεν έχει προηγούμενο στα δρώμενα του δήμου μας .Ο κ. Μπενετάτος με την πολιτική που ακολουθεί έχει κατατάξει ήδη τον εαυτό του στις πιο μαύρες σελίδες του εργατικού κινήματος στην πόλη μας!




ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!

Ο κ. Μπενετάτος και οι θλιβεροί του συνεργάτες διοικούν εδώ και 7 έτη τον δήμο και είναι απόλυτα υπεύθυνοι για τον οικονομικό εκτροχιασμό!
Τα χρέη που παρέλαβε η σημερινή διοίκηση το 2003 ήταν της τάξης των 12 εκ. ευρώ περίπου και σήμερα το χρέος του δήμου από την δημοτική αρχή Μπενετάτου ανέρχεται στα 50 εκ. ευρώ!!!
Την στιγμή που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι ( γάλατα 2 ετών , υπερωρίες 10 μηνών , ειδικό επίδομα αορίστου , δεκαπενθήμερο αορίστου χρόνου κλπ ) η διοίκηση κάλυψε οικονομικά το ταξιδάκι αναψυχής των στενών στελεχών του κ. Δημάρχου στην Κύπρο!
Απέναντι στην κλιμάκωση των προκλήσεων ο σύλλογος εργαζομένων αποφάσισε στην λήψη άμεσων κινητοποιήσεων και δραστικών μέτρων για να αντιμετωπιστεί η απαράδεκτη επίθεση προς το σύνολο του προσωπικού.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα προχωρήσουν αύριο Τρίτη 23/3 στο κλείσιμο του γκαράζ . Θα ανατεθεί ταυτόχρονα σε δικηγόρο η καθημερινή κάλυψη των νόμιμων δικαιωμάτων μας και θα τοποθετηθούν πανό & αφίσες στην πόλη της Νίκαιας και μαύρες σημαίες στα οχήματα του δήμου .
Το Δ.Σ. θα πραγματοποιήσει άμεσα συλλαλητήριο στο περιβολάκι και συνέντευξη τύπου για την καλύτερη ενημέρωση των δημοτών για τις «ημέρες και τα έργα του Μπενετάτου» .
Η αγώνας μας από σήμερα είναι αδιάκοπος και πολιτικός και στόχο έχει την ανατροπή της τρομοκρατίας και της αντεργατικής πολιτικής της σημερινής διοίκησης!
Η απάντηση στις προκλήσεις θα είναι η ενότητα στην δράση , θα
είναι η καθολική αποδοκιμασία στον κ. Μπενετάτο και την πολιτική που εφαρμόζει!

-Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
-Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ!
-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
-ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Καλημέρα Κοκκινιά !
Έχουμε ισχυρότερη μνήμη και κρίση…
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.