Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Dimitris Tsichlakis
Dimitris TsichlakisJune 24, 2010 at 9:59pm
Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ 24/6/2010
ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 1 – 2ος ΟΡΟΦΟΣ
ΤΗΛ/ΦΑΞ 2104900471
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1950


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος εργαζομένων διαμαρτύρεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στην απόφαση του Δημάρχου Μπενετάτου να περικόψει 4 απεργιακές κινητοποιήσεις στο τρέχον δεκαπενθήμερο.
Μια προκλητική κίνηση από την πλευρά του που οδηγεί τους εργαζόμενους στην οικονομική εξόντωση και στην εξαθλίωση! Ο κ. Μπενετάτος προσβάλλει τους εργατικούς αγώνες των συνδικάτων και έρχεται να περικόψει εφάπαξ τις ημέρες των απεργιών σε απόλυτο συγχρονισμό με την κυβέρνηση…
Παρατηρούμε ότι το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του δήμου κλιμακώνει τις προκλήσεις και έχει εξαπολύσει ένα ανελέητο αντεργατικό πογκρόμ κατά του προσωπικού . Η αρχή έγινε με την δίωξη των 6 συναδέλφων μας και τώρα προσπαθεί να επιβάλλει καθεστώς οικονομικής τρομοκρατίας!
Ο Σύλλογος έχει πάγια θέση στην περικοπή των ημερομισθίων των κινητοποιήσεων η οποία πρέπει να γίνεται σταδιακά και με τέτοιον τρόπο που να μην επιβαρύνει τον οικονομικό προϋπολογισμό των οικογενειών των εργαζομένων.
Με αυτόν τον τρόπο οι υπηρεσίες πραγματοποιούσαν τις περικοπές όλα τα χρόνια , όπως γίνεται άλλωστε σε όλους τους δήμους της χώρας .
Ο «κομμουνιστής» Δήμαρχος την ώρα που προκαλεί τους εργαζόμενους με την περικοπή 4 απεργιών στο 15νθημερο, δεν περικόπτει τις απεργίες μαϊμού του ΠΑΜΕ και κρατεί την μισθοδοσία των αδικαιολογήτως απόντων ψευτοαπεργών στο γραφείο του!!!
Την ίδια στιγμή η ψευτοαριστερή διοίκηση…
- ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΓΑΛΑΤΑ 2 ΕΤΩΝ.
- ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 10 ΜΗΝΩΝ , ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ .
- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ.
- ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!!!
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.