Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Κομουνιστικός λόγος, πατριαρχική συμπεριφορά από τον κύριο Κασιμάτη στην υποτιθέμενη λογοδοσία.


Το neagenia δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα:
Αν ο ευκαιριακός ΠΑΣΟΚος κύριος Κασιμάτης νομίζει ότι μπορεί να απευθύνεται στην 16χρονη πόλη με τον όρο "οι υπόλοιπες τρεις παρατάξεις", τότε εμείς θα απευθυνόμαστε σε εκείνον με τον όρο "ο Δήμαρχος της πολιτικής συναλλαγής".

Ρωτάμε:
Είναι ψέμματα ότι είναι ο Δήμαρχος της διακομματικής αδιαφάνειας και του πολιτικού παζαριού, που δεν σεβάστηκε καμια αρχή προκειμένου να πάρει την εξουσία;

Ο κωλοτούμπας γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Δημόπουλος είχε χρησιμοποιήσει την λέξη "αγύρτες" την περίοδο που ήταν ο ίδιος Αντιδήμαρχος του κυρίου Χρήστου.
Η δική μας φράση, είναι εξαιρετικά πιο ήπια...

  1. Ο κύριος Γιώργος Δημόπουλος πρέπει να μας εξηγήσει με ποιόν τρόπο σωφρονίστηκαν οι "αγύρτες", τόσο καλά ώστε να κατεβαίνει τώρα στο ίδιο ψηφοδέλτιο μαζί τους;
  2. To neagenia θα παρέμβει πολύ σκληρά, αν ο κύριος Κασιμάτης συνεχίσει να αναφέρεται στην 16χρονη πόλη χωρίς να αναφέρει το όνομά της.
Όλα αυτά, με αφορμή ετούτο εδώ...

Πολλές απουσίες, "χλωμά πρόσωπα" στην λογοδοσία του Δημάρχου Κορυδαλλού.

* Επιτέθηκε ισοπεδωτικά στις άλλες παρατάξεις που "παραπληροφορούν".Το neagenia είναι αυτόνομο ιστολόγιο αυτο-οργάνωσης πολιτών και εκφράζει τους συντάκτες του.
Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Όποιος, νομίζει, του χρωστάμε, του δίνουμε βήμα αμέσως.
Για αυτό, το νού σας, δεν πρόκειται να χαριστούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.