Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010




Δημοτικές εκλογές, η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος.

Με την απόφαση των πολιτών που προσήλθαν στις κάλπες, αναδείχθηκε Δήμαρχος και νέο Δημοτικό Συμβούλιο στην πόλη μας.
Ευχόμαστε να είναι παραγωγικό το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου και δημιουργική η θητεία της νέας Δημοτικής Αρχής.
Η δημοτική κίνηση «Κορυδαλλός – 16χρονη πόλη», έδωσε μια δυνατή μάχη διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θέτοντας στην κρίση του εκλογικού σώματος, όχι μόνο ένα άλλο ψηφοδέλτιο αλλά και προγραμματικούς στόχους για την πόλη. Επίσης, έγινε ορατή μια συγκεκριμένη αντίληψη, για έναν άλλο τρόπο συμμετοχής, καθαρής συμμετοχής των πολιτών, στα πράγματα που τους αφορούν.
Η μάχη αυτή, ήταν άνιση εκ των πραγμάτων. Εκφράστηκε αυτό, με την ικανότητα δράσης των μηχανισμών της κάθε δύναμης, ενώ επίσης, έγινε ορατό το οικονομικό μέγεθος της κάθε καμπάνιας.
Κάτω από αυτές τις δύσκολες προϋποθέσεις, το 8,30% των πολιτών, εκδήλωσε θετικά την προτίμησή του στην δημοτική μας κίνηση, η οποία και αποκτά εκπροσώπηση με τρεις έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Είναι δυσάρεστο, που δεν μπορέσαμε να πείσουμε περισσότερους.
Είναι αισιόδοξο όμως, ότι η –για πρώτη φορά- παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί μια μικρή νίκη με ενδιαφέρουσες προοπτικές.
Έχουμε την απόφαση να συνεχίσουμε, με προσπάθεια και δράση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Συγχαίρουμε το «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ», που πέτυχε την εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, συγκεντρώνοντας επίσης ένα αξιόλογο ποσοστό προτίμησης των πολιτών.
Θεωρούμε θετική και χαιρετίζουμε την ισχυρή, ενισχυμένη και ανανεωμένη παρουσία της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Με την δική μας παρουσία, αλλά και με την σημαντική ενίσχυση των δυο αυτών δυνάμεων, πιστεύουμε ότι οι πολίτες, παράλληλα με το κύριο εκλογικό αποτέλεσμα, που είναι η εκλογή διοίκησης, εκδηλώνουν ισχυρή τη βούληση, να υπάρξει επιτέλους, αποτελεσματικός, συγκροτημένος αντιπολιτευτικός έλεγχος.

Τις επόμενες ημέρες, θα εκδώσουμε αναλυτικό δελτίο τύπου για την εκτίμηση του αποτελέσματος και τις νέες προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.