Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010


από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΑ

Εκστρατεία ενημέρωσης του επιβατικού κοινού ξεκινούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Θα μοιράσουν φυλλάδια και θα αναρτήσουν αφίσες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να ενημερώσουν το επιβατικό κοινό για τα ελλείμματα των αστικών συγκοινωνιών. Υποστηρίζουν ότι δεν ανέρχονται σε 700 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όπως αναφέρει η κυβέρνηση, καθώς το Δημόσιο δεν καταβάλλει κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια προς τους φορείς αστικών συγκοινωνιών για υπηρεσίες που προσφέρουν.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ Νίκος Κουλουβαρίτσης, είπε πως η υπόθεση των αστικών συγκοινωνιών είναι υπόθεση όλων.

Όπως είπε τα φυλλάδια που θα διανέμονται μέσα στα λεωφορεία θα ενημερώνουν τους επιβάτες για τις αστικές συγκοινωνίες ως απάντηση σε αυτούς που –όπως είπε- προσπαθούν να δυσφημίσουν τον οργανισμό.

Ζήτησε να παραμείνουν οι αστικές συγκοινωνίες υπό την αιγίδα του κράτους, ξεκαθάρισε ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι για την χασούρα και τάχθηκε υπέρ του εξορθολογισμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.