Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΠΗΓΗ:http://korydallos.blogspot.com/2010/07/blog-post_9571.html

Κασιμάτης - Διάκος, η συνέχεια...

Συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ ζητάει δημοτικός σύμβουλος του Κορυδαλλού για να παραστεί στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης!!!

Σύμφωνα με τον Γιάννη Διάκο, μετά το πέρας της συνεδριάσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23/6/2010, δέχτηκε ύβρις και προπηλακισμούς με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα.

Ο κ. Διάκος ενημέρωσε σχετικά το ΥπΠτΠ ενώ κατέθεσε και μήνυση σχετικά. Εκλέχθηκε δε και διατέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών με τον κ. Κασιμάτη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές!!!

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Απεργία!

Απεργία!

Εκατοντάδες υπογραφές απέναντι στο βουλευτικό κατεστημένο.



"Οικοδομούν το σοσιαλισμό στον Κορυδαλλό".








(Από το neagenia)
Διακομματική στήριξη ζητά ο "ανεξάρτητος" Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
Στήριξη θα του δώσουν
μόνο οι "πετυχημένοι" μικροαπατεώνες του βουλευτικού κατεστημένου, οι τοπικές παραδουλεύτρες υπερτοπικών εργολαβικών συμφερόντων, οι μεσολαβητές εκδοτικών και μικροεκδοτικών επενδύσεων και ορισμένοι μικροβολεμένοι που συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο των παραπάνω αρρωστημένων σχέσεων του σκουριασμένου συστήματος της τοπικής εξουσίας.



Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κατέλαβαν θέσεις οργάνων σε Δημοτικό, Νομαρχιακό ή περιφερειακό επίπεδο, υποστηριζόμενα από αυτό ακριβώς το άθλιο και αρρωστημένο σύστημα, αφού έκαναν τα πάντα -σχεδόν- για να διαλύσουν την συλλογική λειτουργία των οργανώσεων και να αποκλείσουν με διάφορους τρόπους τους ανεπιθύμητους, εισηγούνται τώρα κατά πλειοψηφία την στήριξη του ανεξάρτητου υπερδιαπλεκόμενου Δημάρχου.


Ένα μικρό δείγμα από την οικοδόμηση του σοσιαλισμού του κυρίου Κασιμάτη!
πηγή βίντεο:
το φιάσκο της τετραετίας!!!



παραπομπές
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού, διακινούν επιστολή (και μαζεύουν πολλές δεκάδες υπογραφές), με την οποία κάνουν σαφές ότι θα πολεμήσουν σκληρά μέχρι το τέλος "ενάντια στα λαμόγια της πολιτικής" από όπου και αν προέρχονται.

Το neagenia στηρίζει ανεπιφύλακτα την αξιοπρεπή επιλογή της 16χρονης πόλης, μια ελπιδοφόρα πρόταση που διατυπώθηκε πριν από δύο μήνες και βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο της συζήτησης των πιό δημιουργικών δυνάμεων της πόλης.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ

ΠΗΓΗ:http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_5968.html

Σταύρο, πρόσεξε μην σου κάνει μήνυση με αυτά που λες

«Δεν είναι σημαντικό που σε μια μονάδα του Ναυτικού μπήκε μια πόρνη»


Υπάρχει μια χώρα στα πρόθυρα της πτώχευσης που οι γιοί των πολιτικών συνεχίζουν να διασκεδάζουν λούζοντας με λουλούδια και σαμπάνιες πορνοστάρ. Φαντάροι, αυτοί οι γιοί, δεν πάνε. Ή αν πάνε, μετατίθενται πάντα σε μονάδες δίπλα από τα σπίτια τους. Μπαίνουν το πρωί και βγαίνουν το μεσημέρι. Τα κέφια τους, τους μήνες που υπηρετούν, δεν τα κάνουν σε ξενοδοχείο, τα κάνουν στις μονάδες τους. Τις κουβαλούν μαζί τους τις...


πορνοστάρ στους δρόμους, στα μαγαζιά, στις μονάδες τους. Βγάζουν φωτογραφίες, γυρνάνε βίντεο και υπερηφανεύονται. (10.000 ευρώ, είπε το δελτίο ειδήσεων του Star ότι ξόδεψε ο νεαρός Ζαγορίτης για να δελεάσει εκείνο το βράδυ τη φημισμένη πορνοστάρ – ή οι μισθοί των ναυτών σε αυτή τη χώρα έχουν αυξηθεί υπέρογκα ή το επάγγελμα του πολιτικού είναι τόσο προσοδοφόρο που επιτρέπει στον πατέρα πολιτικό, να λέει στο παιδί του «πάρε10.000 από το συρτάρι της κουζίνας και βγες να ξεσκάσεις»).

ΥΓ. Αυτό που ήθελα να πω δηλαδή, είναι ότι δεν είναι σημαντικό που σε μια μονάδα του Ναυτικού μπήκε μια πόρνη. Όλοι οι φαντάροι ή σχεδόν όλοι έχουν πάρε δώσε στην διάρκεια της θητείας τους με πόρνες. Στο Διδυμότειχο που ήμουνα εγώ, τους μαζεύαμε από τα χωράφια κάθε ξημέρωμα Κυριακής. Τα σημαντικά είναι άλλα. Ότι αυτή η πόρνη στις μέρες μας είναι τηλεοπτική προσωπικότητα που την φωνάζουν με το μικρό της όνομα.


Ότι ο άεργος ναύτης – γιος πολιτικού- δεν πήγε στην Φυλής για να την ψαρέψει αλλά την κέρδισε αφού σπατάλησε στα πόδια της τα λεφτά που βγάζει ένας συνομήλικος του εργαζόμενος σε δυο χρόνια. Ότι η Λήμνος θεωρήθηκε τόπος εξορίας και τιμωρίας για τον «άταχτο ναύτη». Ότι ο πατέρας πολιτικός δεν ένοιωσε την ντροπή κι αν την ένοιωσε δεν βγήκε να το πει και να ζητήσει συγνώμη αλλά συνέχισε τον αγώνα του για την Ελλάδα των αξιών και των αξίων (έτσι δεν το είπε ο αρχηγός του;).
http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3048&reftab=37&t=To-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82

Κορυδαλλός Ανω- Κάτω: "O Καραγκιόζης Δήμαρχος"



Κορυδαλλός Άνω-Κάτω: Σβήνουν τα φώτα της πλατείας,κουδούνα,φώτα σκηνής.

Καραγκιόζης: Ε ρε γλέντια,έρχεται ο Χατζηαβάτης, θα ξαπλώσω και θα κάνω τον κοιμισμένο. (Ο Χατζηαβάτης έρχεται από τη ν πλευρά του Σαραγιού τελάλωντας).

Χατζηαβάτης: Ακούσατε, ακούσατε. Κατά διαταγή του πολυχρονεμένου μας πασά. Όποιος αναλάβει να γίνει Δήμαρχος, θα έχει μισθό βαρβάτο, θα τρώει,θα πίνει, θα βολέψει και την παρέα του και θα φυλάει το κλειδί από το σεντούκι με τις λίρες. Μπα,τι βλέπουν τα ματάκια μου, τον Καραγκιόζη να κοιμάται έξω από την παράγκα και τον έψαχνα μέρες. Ξύπνα βρε χα΄ι΄ρσίζη. Σε εσένα μιλάω βρε σαφρακιασμένε.

Καραγκιόζης: Να, να (τον χτυπάει και ο Χατζηαβάτης φωνάζει από τον πόνο). Να μάθεις γρουσούζη να μου χαλάς την ξεκούραση. Τι φωνάζεις έτσι;

Χατζηαβάτης: Από τι ξεκουράζεσαι βρε, μήπως δούλευες τεμπέλαρε; Σήκω χαμένε, ο πασάς ψάχνει νέο Δήμαρχο γιατί ο προηγούμενος έριξε φαλιμέντο και από πάνω ήθελε να γίνει και βεζίρης.

Καραγκιόζης: Καλά να πάθει ο Βοναρπάχτης, όμως εγώ έχω πάρει άδεια, γιατί δέκα χρόνια αντιδήμαρχος κουράστηκα να υπογράφω και να τρώω τα κρεμμύδια που περισσεύανε ενώ ο άλλος είχε όλα τα καλά του κόσμου.

Χατζηαβάτης: Τώρα βρε ξυπόλυτε είναι ευκαιρία να φτιαχτείς γιατί οι ταβερνιάρηδες, οι μπακάληδες,οι χτίστες και οι αμαξάδες θέλουν άλλον πιο καλόβολο για τις δουλείες τους, θα λιγδώσει το αντεράκι σου. Θα γίνεις ο πρώτος άρχοντας της πόλης.

Τη συνέχεια την ξέρετε .Ο Καραγκιόζης έγινε Δήμαρχος αλλά σύντομα άρχισαν να τον κυνηγάνε, ο Μπαρμπαγιώργος, ο Νιόνιος , ο Μορφονιός, ο Σταύρακας, ο Σολομών, η Αγλαΐα ακόμα και τα παιδιά του, ο Κολλητήρης,ο Κοπρίτης και ο Μιρικόγκος. Όταν μάλιστα βραβεύτηκε από έναν εφημεριδά,
συνεργάτη του Καρατζαφύρερ, σαν δεύτερος καλύτερος Δήμαρχος
της περιοχής, ενώ είχε ξετινάξει το σεντούκι και είχε πάρει του κόσμου τα δάνεια (το χρέος έγινε 37 εκ. Ευρώ και βάλε),η δουλειά χάλασε. Του κολλήσανε το παρατσούκλι ο Λάβρος Δεντροφράχτης για τα δέντρα που έκοψε και άρχισαν να τον βαράνε.
Πάμε για λόγους οικονομίας στο τέλος της παράστασης.

Χατζηαβάτης: Βρε κακόψοφο νάχεις,καλά κάνανε και σε κυνηγήσανε,τίποτα δεν άφησες όρθιο.
ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:http://pamealliws.blogspot.com/2010/07/o.html

ΠΗΓΗ:http://blackmail-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_28.html

''το μ...ί σέρνει καράβι'' !!!


ελάτε τώρα...σας πείραξε που η Μαριέττα έκανε το Αβέρωφ κτήμα Νάσιουτζικ και η Τζούλια το Πολεμικό Μουσείο Skyladiko VIP...

τα κορίτσια εφαρμόζουν αυτό που έμαθαν από τις μαμάδες τους...

το γνωστό ''το μ...ί σέρνει καράβι'' !!!

και δυστυχώς υπάρχουν άπειροι μ@λ@κες έτοιμοι να...συρθούν!!!