Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ

ΠΗΓΗ:Ξεχασμένος στη μονάδα εντατικής ενός δημόσιου νοσοκομείου στην Αθήνα, ευρισκόμενος σε κωματώδη κατάσταση τα τρία τελευταία χρόνια... και με μοναδικούς συμπαραστάτες τους γονείς του, «έσβησε» την Κυριακή ο αστυνομικός, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει άγρια κουκουλοφόροι σε ροκ συναυλία, το καλοκαίρι του 2007 στο ΕλληνικόΌπως είχε ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου 2007 από την Αστυνομία, ο 24χρονος – τότε – αστυνομικός μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο ..............
Όπως είχε ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου 2007 από την Αστυνομία, ο 24χρονος – τότε – αστυνομικός μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο ..
γήπεδο του Μπέιζμπολ, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού.
Οι δύο αστυνομικοί – οι οποίοι ήταν με πολιτικά- έγιναν αντιληπτοί από πλήθος συγκεντρωμένων, που τους επιτέθηκαν με ρόπαλα και σιδερολοστούς και τους ξυλοκόπησαν.
Σε σοβαρότερη κατάσταση ήταν ο 24χρονος ο οποίος μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, με συντριπτικά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.
Από εκείνη τη μέρα δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει, όντας ουσιαστικά ένας «ζωντανός – νεκρός».
Τρεισήμισι χρόνια μετά «έφυγε» , ενώ οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι.


Read more: Έσβησε ο αστυνομικός που είχαν ξυλοκοπήσει πριν 3 χρόνια σε συναυλία | Peter_Pan http://krmns.blogspot.com/2010/12/3-httpanemo-milosblogspotcom201012307ht.html#ixzz17RdzeyHD
Under Creative Commons License: Attribution

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ;

ΠΗΓΗ:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_3308.html


Παράπονα για ΕΘΕΛ
ΕΧΩ ΤΗΝ "ΑΤΥΧΙΑ " ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΗΡΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 806 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...
, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ HONDOS ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :" Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ Α17 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ. "ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ" Η ΓΡΑΜΜΗ 806 Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 6-7 ΛΕΠΤΑ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΣ ) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ," ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 1)ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 2) ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΙς 08:06 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΙΣ 08:35 ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 6-7 ΛΕΠΤΑ ! ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!
ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΟΙΚΑ! 3)ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 750 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΠΙΕΙΚΏΣ ΣΑΡΔΕΛΑ ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΕΔΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ , ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?????????????? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛ:1) ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ 3) ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΜΕΣΑ !
ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ???????? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ???????????????

Ντοκουμέντο για την άνιση χρηματοδότηση του ΟΑΣΑ σχέση με αυτήν του ΟΑΣΘ.
Η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία, συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσπάθεια ενημέρωσης όλου του κλάδου σχετικά με τα τεκταινόμενα σε αυτόν,
παρουσιάζει απόσπασμα της εφημερίδας της Κυβερνήσεως, σχετικά με την αντισταθμιστική καταβολή που δίνεται το 2010 στον ΟΑΣΘ( Λεωφορεία Θεσσαλονίκης).

Το ποσόν ανέρχεται όπως βλέπετε στα 111.822.510,27Ευρώ( σε ισόποσες δόσεις, κάθε μία στο πρώτο δεκαήμερο εκάστου μηνός).
Καλώς δίνονται αυτά τα χρήματα στον ΟΑΣΘ( μην ξεχνάμε το καθεστώς του, έχει σημασία). Το κακό, το σκανδαλώδες είναι πως στον ΟΑΣΑ που είναι ένας οργανισμός επταπλάσιος σε μέγεθος του ΟΑΣΘ( ο ΟΑΣΘ διαθέτει 600 λ/φ, ενώ ο ΟΑΣΑ 2100 λ/φ ,περίπου 300 τρόλλεϋ και συρμούς τρένων), η αντισταθμιστική καταβολή ανήλθε στα 114.413.344,44 Ευρώ, δηλαδή μόλις 2,6 εκ. Ευρώ περισσότερα.
Επιπλέον, την ημέρα που κάναμε επίσχεση εργασίας, λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων μας, ο ΟΑΣΘ είχε πληρωθεί στην ώρα του, όπως ορίζει η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αφού ο αρμόδιος Υφυπουργός είχε εγκαίρως αποδεσμεύσει τα χρήματα. Καλώς έκανε. Εμάς όμως μας ξέχασε.
Θεωρούμε πλέον, πως είναι πολιτική απόφαση η απαξίωση του ΟΑΣΑ. Αλλιώς, γιατί να υπάρχει τόσο άνιση μεταχείρηση; Είναι προφανές, πως η κυβέρνηση(όπως άλλωστε και η προηγούμενη, αφού και το 2008 αλλά και το 2009 συνέβαιναν τα ίδια), επιχορηγεί τον ιδιώτη και κλείνει τον δημόσιο οργανισμό.
Δυστυχώς, πλέον δεν περιμένουμε κάποιον από το προεδρείο, ή από το Συνδικάτο να μιλήσει γι αυτά που παρουσιάζουμε. Δεν έχουν τη θέληση για τους δικούς τους λόγους.
Προσπαθούμε να ενημερώσουμε όλο τον κλάδο με έγκυρα στοιχεία, έτσι ώστε να μην μας παραμυθιάζει ο κάθε συνδικαλιστής. Την προσπάθεια αυτήν θα την συνεχίσουμε όσο είναι δυνατόν, για το καλό του κλάδου, για το καλό της εταιρείας, για το καλό πάνω απ' όλα όλων μας.

Παρακολουθωντας την επικαιροτητα των τελευταιων μηνων,την Ελλαδα στα χερια του ΔΝΤ και της ευρωπαικης ενωσης,μια γκιοσα απο το Βερολινο να αποκαλει ολους τους ελληνες λαμογια που ζουσαν σε βαρος της υπλοιπης ευρωπης.Μας ηρθαν λεει να εξυγιανουν την Ελλαδα και να μας βαλουν σε μια ταξη πως ,κοβοντας μισθους, συνταξεις,καταργωντας εργασιακα δικαιωματα,δινοντας δισεκκατομυρια ευρω στις τραπεζες.Και μεσα σε ολα αυτα βλεπω τις συνδικαλιστικες παραταξεις με τους εργατοπατερες,που νοιαζονται μονο για το τομαρι τους η να γινουν βολευτες,η καμμια αλλη θεσουλα στας ΒΡΥΞΕΛΑΣ η καπου αλλου φτανει να καθονται σε μια καρεκλα δηθεν προασπιζοντας τα συμφεροντα του λαου και των εργαζομενων και φροντιζοντας μονο τον παχυλο μισθουλακο τους.Ειδα τον αρχιπροδοτη προεδρο της ΓΣΕΕ αντι να λεει καμμια επιχειρησιακη συμβαση,καμμια ατομικη συμβαση,οχι στις ελαστικες μορφης απασχολησης,καμμια μειωση μισθου,τον ειδα να καθεται και να συζηταει με αυτον που θελει να πιει το αιμα του λαου και των εργαζομενων τον πολυ Δασκαλοπουλο του ΣΕΒ,αυτον που ουσιαστικα μας λεει οτι πρεπει να τον πληρωνουμε για να δουλευουμε,αυτους που εχουν παρει εκατομμυρια των εκατομμυριων δανεια για την δηθεν αναπτυξη της οποιας επιχειριση τους,και για να αυξησουν τις πιο δηθεν ακομα θεσεις εργασιας,και αντι να γινουν ολα αυτα πηρανε τα λεφτα και τα πηγαν στην ελβετια στα νησια κειμαν η σε αλλους φορολογικους παραδεισους,και τωρα ερχονται και λενε να πληρωσουν οι εργαζομενοι για να σωσουν αυτοι τις επιχειρησεις τους.Ακουμε και το αλλο τρελο φταινε λεει οι υψηλομισθοι εργαζομενοι στις ΔΕΚΟ για το οτι υπαρχουν ελλειματα στις εταιρειες αυτες,οτι ειναι υπεραριθμοι και αλλα τετοια ευτραπελα,και ρωταω εγω φταιει ο εργαζομενος επειδη καποιοι βολευτες και υπουργοι διοριζαν οποιον εβλεπαν μπροστα τους για να εξασφαλισουν εκλογικη πελατεια,ας πανε λοιπον να βρουν ολους αυτους να τους ζητησουν να πληρωσουν τον λογαριασμο γιατι σιγουρα δεν φταιει ο εργαζομενος που προσπαθει να εχει ενα κομματι ψωμι και ενα πιατο φαι στο τραπεζι του,αν καποιος ανευθυνος τον εβαλε σε μια δουλεια γνωριζωντας οτι δεν χρειαζεται αφου τον εβαλε ας του βρει αντικειμενο για να δουλεψει.Οσο δε αφορα τις συνδικαλιστικες παρατεξεις εκει δεν ξερεις αν πρεπει να κλαψεις η να γελασεις,συζητανε λεει με την εργοδοσια για να διασφαλισουν τι αραγε ακομα δεν εχω καταλαβει ,αυτο που ξερω εγω και καταλαβαινω οτι πανε να μας παρουσιασουν οτι το μη χειρον βελτιστον,μου θυμιζουν το ανεκδοτο αν δεν μπορεις να αποφυγεις τον βιασμο απολαυσετον τουλαχιστον,δηλαδη θα μας πηδηξουν που θα μας πηδηξουν ας το απολαυσουμε αυτη ειναι η λογικη των διαφορων παραταξεων πασκε,δακε,ανεξαρτητοι,παμε και αλλοι.
Εγω λοιπον λεω ας πανε πρωτα φυλακη αυτοι που καταντησαν την χωρα προτεκτορατο και μετα να ζητησουν ευθυνες απο τον λαο.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΑ

Εκστρατεία ενημέρωσης του επιβατικού κοινού ξεκινούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Θα μοιράσουν φυλλάδια και θα αναρτήσουν αφίσες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να ενημερώσουν το επιβατικό κοινό για τα ελλείμματα των αστικών συγκοινωνιών. Υποστηρίζουν ότι δεν ανέρχονται σε 700 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όπως αναφέρει η κυβέρνηση, καθώς το Δημόσιο δεν καταβάλλει κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια προς τους φορείς αστικών συγκοινωνιών για υπηρεσίες που προσφέρουν.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ Νίκος Κουλουβαρίτσης, είπε πως η υπόθεση των αστικών συγκοινωνιών είναι υπόθεση όλων.

Όπως είπε τα φυλλάδια που θα διανέμονται μέσα στα λεωφορεία θα ενημερώνουν τους επιβάτες για τις αστικές συγκοινωνίες ως απάντηση σε αυτούς που –όπως είπε- προσπαθούν να δυσφημίσουν τον οργανισμό.

Ζήτησε να παραμείνουν οι αστικές συγκοινωνίες υπό την αιγίδα του κράτους, ξεκαθάρισε ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι για την χασούρα και τάχθηκε υπέρ του εξορθολογισμο

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Eξαφάνισε το πρόγραμμα του με το που εκλέχθηκε!!!

ΠΗΓΗ:http://korydallos.blogspot.com/2010/12/e.html
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΕΟ

Eξαφάνισε το πρόγραμμα του με το που εκλέχθηκε!!!
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού εκλέχθηκε και εξαφάνισε το πρόγραμμα του από την ιστοσελίδα του συνδυασμού του!!!

Ως χθές κάνοντας κλικ στο πρόγραμμα έβγαινε λευκή σελίδα καθώς κατέβασαν την σελίδα!!!

Αλλά πλέον βγαίνει το πρόγραμμα του 2006!!!

Οπότεν!!! Τι ισχύει Δήμαρχε, το πρόγραμμα του 2006; διότι κ. Κασιμάτη η πρώτη δέσμευση που έχετε στο πρόγραμμά σας, αυτό το οποίο και προβάλει η ιστοσελίδα σας είναι η μηδενική αύξηση στα Δημοτικά τέλη, έτσι;

Αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο προχθές με θέμα 16 *Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή των συντελεστών των τελών Καθαριότητας και Φωτισμού για το έτος 2011* περάσατε αύξηση αντί για μηδενική που έχετε στο πρόγραμμα.

Υ.Γ. Βέβαια εμείς ξέρουμε πως το πρόγραμμα αυτό είναι του 2006, όπως επίσης πως δεν το βάλαμε εμείς στην θέση αυτού του 2010 αλλά εσείς προφανώς για να το αποκρύψετε και κάνατε και πάλι κοτσάνα!!!
Ετικέτες Δημοτικές Εκλογές 2010, Σταύρος

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Πανελλαδικό Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. την 3η Δεκέμβρη...

Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, οι πρώτες παρεμβάσεις στο δίκτυο αστικών συγκοινωνιών θα γίνουν την 1η Δεκεμβρίου 2010 και είναι οι εξής :

208 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Α4 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
Α4 ΑΚΑΔ.- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
103 ΚΑΛΑΜΑΚΙ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 141 ΚΑΛΑΜΑΚΙ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗ
141 ΚΑΛΑΜΑΚΙ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
113 ΑΛΙΜΟΣ - ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Χ42 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Β13 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: [748 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ- ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ- ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ]
Α12 ΜΑΡΝΗ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΦΥΛΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 723 ΦΥΛΗ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Β12 ΜΑΡΝΗ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Β4 ΑΚΑΔ. - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: [248 ΣΟΥΡΜΕΝΑ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ]
Α9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Β9 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ [542 ΣΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ]
Β9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
213 ΣΤ. ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Α17 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 806 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ
806 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Β17 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 807 ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ
807 ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
851 ΠΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ - ΝΕΑΠΟΛΗ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 852 ΝΕΑΠΟΛΗ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ
852 ΝΕΑΠΟΛΗ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
839 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΩ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 837 ΑΝΩ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ
837 ΑΝΩ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Aυτα ειναι τα νεα δρομολογια οπωσ τα ανακοινωσε ο ΟΑΣΑ.και αναρωτιεμαι εγω αν ενας κορυδαλλιωτης θελει να παει στο γκαζι τι πρεπει να κανει:να παει αιγαλεω,και μετα αλλο λεωφορειο για να παει στο γκαζι:να παει με τα ποδια:να παει πειραια; οτι και να κανει θελει δυο συγκοινωνιες, ενισχιονται λεει τα δρομολογια για το αιγαλεω αλλα δεν μας λενε αν ενισχιονται τα δρομολγια αλλων λεωφορειακων γραμμων,η θα ξεροσταλιζεις στην σταση.Οσο δε βεβαια για τον δηθεν ανεξαρτητο επανεκλεγμενο δημαρχο κορυδαλλου που ομως στηριχθηκε απο το πασοκ και τους κωλοτουμπες του πασοκ που το 2006 τον ελεγαν αγυρτη και σημερα ειναι δημοτικοι του συμβουλοι τσιμουδια για ολα αυτα ενω ηταν γνωστα απο πριν τις εκλογες.Μη μιλησουμε για την ΔΕΗ που ο κορυδαλλιωυς πρεπει να παει η στο κερατσινι η στο αιγαλεω(τωρα βεβαια εκει παει και λεωφορειο με ενισχιμενα δρομολογια) να πληρωση τον λογαριασμο,αλλα δεν προλαβαιναν να ασχοληθουν με αυτα ειχαν αλλες δουλειες να κανουν ,να ταζουν διορισμους,και συμβασεις εργασιας,και αλλες τετοιες θεαρεστες πραξεις.