Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΡΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;

ΠΗΓΗ:http://galaxiako.blogspot.com/2011/02/blog-post_1156.html

Ο σχιζοφρενής αντάρτης με το μολύβι...

ο anarxosimoritis έφη... Η Εφη ήταν πολύ πρώτη!
*ΑΔΥΣΤΑΚΤΟΙ , ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΑΛΟΦΡΟΝΕΣ… ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
Μου λέει ο κολλητός ο Κώστας απ` την Ν.Σμύρνη …και γιατί γράφεις; Του απαντώ και δημοσίως … για να μη πνιγώ αναγκαστικά κάνω πεταλούδα στα σκατά που μ`έχουν ρίξει!!
Ο Ιερώνυμος πρέπει να κάνει μια δέηση-λιτανεία, μια μαζική γονυπετή προσευχή, μια τριήμερη, ενιάημερη λειτουργία με μοναδικό αίτημα απ` το Θεό να μη υπάρχει σταγόνα Πετρέλαιο, ουράνιο, χρυσός κ.λ.π. στη χώρα μας…διότι είδατε τι τραβάνε αυτοί που έχουν.
1.500.000 εργαζόμενοι στη Λιβύη έχασαν τη δουλειά αλλά θα χάσουν και τα λεφτά απ` ότι νοιώθω… Όσο για εργασία δε βαριέσαι θα έρθουν εδώ ! που έχουμε μεγάλη ανάπτυξη…
Υπολογίζω και 5-6 εκατομμύρια λαθρομετανάστες η χαρά του Τσίπρα-Γιανόπουλου… δηλαδή θα γίνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Δηλαδή το Ελλαδιστάν μπορεί να πάει και στα 20,30 εκατομμύρια!!! Ε.ρε ψήφους που θα μαζέψετε! Θα στενάξουν οι κάλπες! Θα μπορεί κι ο Έλληνας να στέλνει αντ αυτού να ψηφίζει …ο λαθρομετανάστης του!
Θα εφαρμόσουμε κολεκτίβα αλα Τσίπρα! Κάθε σπίτι θα έχει έναν Πακιστανό, ένα Αφγανό, ένα Ινδό, μια φιλιπινεζα, έναν Κούρδο, μια Ρομούνα ή Γεωργιανή, ένα Λίβυο ή Σουδανό και φυσικά και έναν ιθαγενή για τη λάτζα και βέβαια κουμάντο θα κάνουν οι φιλοξενούμενοι! Τι σόι λαός είμαστε; Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές!
Θα οργανώσω ένα διαγωνισμό για την πιο βαριά βρισιά που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος γιατί βλέπω ότι οι Αμερικανοί έχουν ανοσία στα τετριμμένα… και γω ο φουκαράς τα έχω φτύσει ,στέρεψα δε βρίσκω καμία να τους περιγράφει.

Πάνω που σκεφτόμουν ότι ένα αντάρτικο μου μένει… μου την έσκασε ο Χατζηνικολάου βγήκε στο κλαρί πρώτος και μάλιστα των αντιπάλων των διαπλεκομένων…
Ταμπουρωμένος στο 99, τόσο σταθμούλη του , με τη REAL NEWS επ` ώμου, και τα τσιράκια της διμοιρίας του ALTER υπέρ συμφερόντων και αλτερ-χρέους …πετάει δηλητήριο στο πόπολο.
Αντάρτικο ξεκίνησε και ο Πρωτοσάλτε του SKAI… αισθάνεται κι αυτός οπλαρχηγός! Είναι Ντορικού στρατοπέδου…θέλει χώρο!
Είμαι απελπισμένος …Η γιαγιά μου στα 89 ζητάει κάθε μέρα REAL NEWS …και ο παππούς στα 90 δεν κοιμάται θέλει οπωσδήποτε τη XΩΡΑ του Τράγκα…και δε φτάνει αυτό ο θεόκουφος ο γείτονας βάζει τέρμα την TV όταν έχει Πρωτοσάλτε… και λες ότι μπήκαμε στην Κορυτσά; Καρδιακός θα πεθάνω!
Χάθηκε και η Πετρούλα!... τουλάχιστον τότε είχα γλυτώσει από το γείτονα! Έβλεπε Πετρούλα!
Ρε Τσίπρα ..εκεί στο μαγαζί δεν υπάρχει ένας γνωστικός να σε μαζεύει που και πού; Από βλακεία σε βλακεία το πας… τουλάχιστον άραξε και λίγο σαν την Αλέκα!...
Αυτή θα μου πεις θέλει να φύγει αλλά δεν αναλαμβάνει κανένας…έχει άλλο πρόβλημα!
Να και το «μίγμα»!!! Τι Αντώναρος, τι Στυλιανίδης, τι Αρούλης, τι Παναγιωτόπουλος ο Μιχελάκης ντε !!!όλα τα λεφτά!!! Και να μη μιλήσει στο περνάει έτσι, επί τη εμφανίσει που λένε …με τι φάτσα… ένα ρίγος σαν πολικό ψύχος ένα πράμα! Που είσαι ρε Κούβελα να καμαρώσεις;
Όλοι κάτι ψάχνουμε!... Οι Αμερικανοί Πετρέλαια! Η Cia τον Καντάφι! Ο Καντάφι τους οπαδούς του! Οι οπαδοί του Δημοκρατία! Οι Ευρωπαίοι Ενέργεια! Η Ελλάδα δανεικά! Οι Άνεργοι εργασία; Ο Γιανόπουλος λαθρομετανάστες! To Ιράν τρόπο να αμυνθεί! Η Κίνα τρόπο να επεκταθεί! Εγώ ψάχνω για Αριστερούς παναθεμάμε!... και ο Σαμαράς αφορμή να διαγράψει τον Κυριάκο!
Oι παρελάσεις θα γίνονται στο εξής στις 23 φλεβάρη...διότι απεδείχθει οτι η συμετοχή του λαού ειναι μαζική! Απο το Μιχαλολιάκο και Τράγκα μέχρι Γιανοπουλο-τρεμόπουλο!
Και υστερα μου λες γιατί σου γράφω!...

Anarxosimoritis 26/2/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.