Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΠΗΓΗ:http://mirmigi.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html

Κορυδαλλός: έχουμε και εμείς Καντάφι!

Με τις αναρτήσεις για το θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη, αναδείχθηκαν διάφορα θεσμικά παραστρατήματα της δημοτικής διοίκησης. (Όλες οι αναφορές εδώ). Αλλά το κυριότερο δεν είναι αν υπήρξαν μικρές παρατυπίες. Δεν χρειάζονται πολλά. Όλο το ζουμί είναι απλό και συνίσταται σε μια μόνο φράση:

Ο κύριος Δήμαρχος δεν θέλει να έχει κανέναν στο κεφάλι του.


όπως έχει υποστηριχθεί ειδικά εδώ ο κύριος Σούλης μπορούσε να είναι καλός συμπαραστάτης του Δημάρχου.
Το ίδιο ακριβώς, λίγους μήνες πριν
αναφέρεται στο δικό του ιστολόγιο.

Κοινώς, δε γουστάρει έλεγχο ή μάλλον δε γουστάρει ούτε κουβέντα ούτε υπόνοια δυνατότητας αμφισβήτησης, από οποιονδήποτε
Αυτό το τελευταίο, ως έλλειμμα συλλογικότητας και δημοκρατίας, το αντιμετωπίζει πλέον ως "εσωτερική" κατηγορία από πολύ πρωτοκλασάτους της παράταξής του και είναι βέβαιο ότι θα εκφραστεί ανοιχτά, όχι μόνο σε μυστικές ψηφοφορίες αλλά σε δημόσιες διαφοροποιήσεις και συγκρούσεις. Ένα σοβαρό κρούσμα είχαμε, με τον κύριο Κυριάκο Τσέρπο, έρχονται όμως πολύ σοβαρότερα πράγματα. Για τα οποία, επειδή θα ρθούνε που θα ρθούνε, είναι πιο ωραίο να αποφύγουμε το κουτσομπολιό και τις υποθέσεις... ας περιμένουμε πολύ λίγο.

Η σημερινή ανάρτηση άλλο θέλει να αναδείξει αφού όλα τα άλλα είναι αυταπόδεικτα
Επιγραμματικά:
Ότι όλα αυτά, οδηγούν σε περισσότερη αλαζονεία και αδιαλλαξία του Δημάρχου μας, η οποία απορρέει από επίσημο δημοτικό έγγραφο. Είναι εδώ αναρτημένο και ονομάζεται "πρόσκληση για την 5η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου", αύριο (κλικ).
Όπου, όπως προκύπτει, παρά το ότι είναι η τελευταία μέρα για την δυνατότητα εκλογής του "Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης", το θέμα ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ από την ημερήσια διάταξη, αλλά -και- δεν έγινε ούτε στοιχειώδης απόπειρα συνεννόησης/συμβιβασμού με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν μπήκε σαν θέμα, προκειμένου να τηρηθούν τα προσχήματα ότι υπήρξε αδιέξοδο...
Η συμπεριφορά αυτή δηλώνει καθαρά: ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΕ ΒΓΑΖΩ.
http://1.bp.blogspot.com/_4u-7l8tH4M4/StULDvMz1dI/AAAAAAAADJY/E97dyn9iv7M/s200/kasimatis-korydallos.jpgΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ;


\



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.