Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΘΑΥΜΑΣΤΕΤΟΝ

ΠΗΓΗ:http://galaxiako.blogspot.com/2011/05/blog-post_12.html#linksΕΠΑΝEKΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΥΡΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ!
Γράφει ο diaskronos

Λάβρος , κυκλοθυμικός, ασυνάρτητος αλλά θρασύς και φουριόζος με τα μυαλά στα κάγκελα εμφανίστηκε το «μείγμα» στο Ζάππειο!!!... "ΦΛΑ-ΤΡΕΙΚ, ΣΟΚ, ΕΠΑΝEKΚΙΝΗΣΗ, ΦΑΣ-ΤΡΑΚ, μαξιλάρια και όνειρα", τέρμα στη φορολογία, όλα στο κεφάλαιο και τα λαμόγια. Ποια αερολογία να σχολιάσεις που είναι όλες η κάθε μια πιο χοντρή από την άλλη;
Θα, θα, θα… σε όλους και όλα! Εδώ γελάνε… διότι τα ίδια έχουμε ακούσει τριάντα φορές κι έχουμε κλάψει πολλές φορές… Φούσκες μπλέ και καμπανομ@λ@κίες!
Βρε αριβίστα του παλουκιού που ζεις; Θαρρείς ότι παίζεις ακόμα τουβλάκια; Τι αερολογίες ανέξοδες , απερίσκεπτες, ασύνδετες με την πραγματικότητα ξεστόμισες; Πόσο χαμηλής νοημοσύνης νομίζεις ότι είμαστε; Που θα βρεις το χρήμα βρε ανόητε; Από ποιους θα τα πάρεις και πως αρχιψευταρά;
Το συμπέρασμα που προκύπτει άμεσα και εξόφθαλμα με την προτασιολογία του Σαμαρά είναι να διαλυθεί το Σύμπαν στη χώρα άμεσα .Δεν επιδέχονται καν κριτική !Αυτός ο αχταρμάς δήθεν προτάσεων μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως μπουλντόζα κατεδαφίσεων.
Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι απλά αιθεροβάμων, δεν είναι απλά ανόητος, δεν είναι απλά εξουσιομανής… είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ … είχε απόλυτο δίκιο ο Μητσοτάκης!!! Κάτι ήξερε περισσότερο!!!Ο άνθρωπος είναι για θρήνο… κι αλίμονο στη χώρα που έχουμε μπλέξει με τέτοια κουμάσια.
Συμπέρασμα: Ζουρλομανδύα και γρήγορα.
Μου έκανε εντύπωση που είδα ότι το μισό ακροατήριο σκεπτικό, μελαγχολικό δεν τον πίστευε όπως ο Νάκος, ο Μειμαράκης, ο Μιχαλολιάκος,κ.λ.π.!!! αλλά και η παρουσία του Παναγόπουλου και του Παπασπύρου… τι κάνει η επιμόρφωση!!! Εκείνο όμως που χάρηκα ήταν το χειροκρότημα πάθους του Μίχαλου της Βόζεμπεργκ και του Τσαφούλια!!!αυτοί οι τελευταίοι έχουν λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.