Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011


ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ: Καταγγελίες για λιποθυμίες μαθητών λόγω πείνας!

ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ: Καταγγελίες για λιποθυμίες μαθητών λόγω πείνας!
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που περιγράφει ο Α’ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά παιδιά σε σχολεία της πρωτεύουσας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους.
Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη LIFO, γίνεται αναφορά σε αυτοκτονία άνεργου γονιού μαθητών από σχολείο της περιοχής, αλλά και σε κρούσματα λιποθυμίας μικρών μαθητών που έπασχαν από ασιτία σε σχολεία του 6ου Διαμερίσματος.
Φωτογραφία από την προηγούμενη γερμανική κατοχή, την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Έλληνες μαθητές σε σχολικό συσσίτιο! Εκεί μας οδηγεί η κυβέρνηση των ξενόδουλων του Γιώργου Παπανδρέου! Ντροπή σε όποιον στηρίζει αυτή την πολιτική!
«Είναι η επιτακτική ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού όλων των σωματείων και φορέων της περιοχής για την ανάσχεση της λαίλαπας των αντιλαϊκών μέτρων» αναφέρει η ανακοίνωση.
Οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κατοίκων στην περιοχή Αμπελοκήπων-Ερυθρού-Πολυγώνου οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Πανόρμου για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στα σχολεία.
ΠΗΓΗ: skai.gr με πληροφορίες από τo in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.