Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Η Ρουσφετόβια υπό «κατοχή» λοιπόν. Οι ξένες δυνάμεις του σκότους, την ζήλεψαν, την μάτιασαν,  και εκμεταλλευόμενοι την μαστούρα της βασκανίας απ το κακό  γαλανό μάτι του 4ου Ράιχ που την έκανε να απαρνηθεί την «αξιοπρέπεια» που επί χρόνια της  χάριζε η ένδοξη εγχώρια κομματική κηφηνοκρατία  ,  ήρθαν να την καταλάβουν!
Οποία συμφορά! Η κληρονομική «δημοκρατία» των εγχώριων ανικάνων «εθνικά υπερήφανων» ηγεταράδων της καταστροφής, η παγκόσμια υπερδύναμη των κομματικών στρατών με τα πλαστικά σημαιάκια   μετατρέπεται σε προτεκτοράτο του Φον Ράιχενμπαχ!
Ναι αυτού του γραφικού που αποκάλυψε πως η φοροδιαφυγή απ τους διάφορους εκλεκτούς εγχώριους «πατριώτες» κάτω από την μύτη της αγέρωχης εγχώριας «ηγεσίας» των μετρίων,   ανέρχεται σε 60 δις. ευρώ απ τα οποία το τριτοκοσμικό τσίρκο μπορεί να εισπράξει το πολύ 6 εως 8 δις!.
Να φύγει ο κύριος. Να πάει αλλού. Να μας αφήσει ήσυχους να μας σώσουν οι δικοί μας ηγεταράδες και οι ένδοξοι κομματικοί στρατοί τους. Να μας αφήσει να μας σώσουν τα χρεοκοπημένα μας κόμματα που μόνο ........
πέρυσι τα χορηγήσαμε με 52,7 εκατ. Ευρώ!
Τόσο εμείς όσο και οι επιχορηγούμενοι με εκατομμύρια απ την τσέπη μας «ηγέτες» μας ξέρουμε τον δρόμο της σωτηρίας.
Τον δείχνουν άλλωστε  όλα τα στατιστικά νούμερα της «αξιοπρεπούς» αυτής χώρας.
9Η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη, 90Η σε ανταγωνιστικότητα στον κόσμο πίσω από εκλεκτές Μπανανίες Ασίας Αφρικής και Ν.Αμερικής, 32 Ευρωκαταδίκες σε 6 μήνες για καθυστερημένη απόδοση Δικαιοσύνης από ένα σύστημα που το μόνο που ξέρει είναι να σου αλλάζει τον αδόξαστο μέχρι να βρεις το δίκιο σου, και να αφήνει ελεύθερους αμετανόητους εγκληματίες και τρομοκράτες λόγω παρέλευσης του ορίου προφυλάκισης,   3 εκατομμύρια ληγμένα εμβόλια Η1Ν1 (κληρονομιά του κυρίου Τίποτα που ξαναπάτησε κόκκινο χαλί επιβεβαιώνοντας τον κανόνα περί πλεύσης των φελλών) 1,6 εκατ. αυτοκίνητα με καταλύτες βόμβες για το περιβάλλον, 6,5 δις. ευρώ εσωτερική στάση πληρωμών σε ιδιώτες για να μείνει ανέγγιχτο το Υδροκέφαλο Δημόσιο , 3300% κέρδος (ναι τρεις ΧΙΛΙΑΔΕΣ τριακόσια τοις εκατό, καλά διαβάζετε) σε φάρμακα, 2 δις. εισαγωγές μόνο για βοδινό κρέας και γάλα σε μια χώρα που τα πάσης φύσεως «βόδια» αφθονούν, 600.000 έξοδοι ανά μήνα των κατοίκων διαφόρων ακριτικών περιοχών της Ρουσφετόβιας που τρέχουν να τ’ ακουμπήσουν στους εκλεκτούς της γείτονες, 76 σχολεία βαπτισμένα ως «πειραματικά ή πρότυπα» με 9 μόνο από αυτά να περνάνε την βάση του 50 (με άριστα το 100) στην κλίμακα αξιολόγησης, 17 εκατ. ευρώ μαύρη τρύπα από φοιτητικά «πάσο» μαϊμούδες, νόμοι απείρου κάλλους που επιτρέπουν σε επαναπατριζόμενους αγράμματους του 7 (με άριστα το 20) να σπουδάζουν Ιατρική την ίδια ώρα που το 18 του παιδιού του γείτονά σας μένει έξω, νόμος περί προσλήψεων στο Δημόσιο που άλλαξε 80 ακριβώς φορές με τα «δικά μας» παιδιά να είναι πάντα μέσα, χρεοκοπημένοι Δήμοι που χάνουν εκατομμύρια από ευρωπαϊκά κονδύλια λόγω επιστημονικής αδυναμίας να συντάξουν σωστά ολοκληρωμένες προτάσεις για να τα διεκδικήσουν, 600 περίπου εκατ. απ τα 700 εκ. του ΕΣΠΑ για την Υγεία στα αζήτητα με κίνδυνο να χαθούν την ίδια στιγμή που μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές από ελλείψεις εξοπλισμού και υλικών , 374 εκατ ευρώ επιχορηγήσεων για τις επεκτάσεις του μετρό επίσης στον αέρα με άμεσο τον κίνδυνο να απαιτηθεί η επιστροφή τους αν δεν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα,  33 εκατ. φόρος απερίγραπτης βλακείας απ το 2000 μέχρι σήμερα για «φρουτάκια» ,Ολυμπιακή και κλειστά επαγγέλματα, περαίωση κόντρα στην περαίωση κατά το «Περαία μου Περαία μου»,  τακτοποίηση κόντρα στην τακτοποίηση για παράνομους και φοροφυγάδες και μόνιμο κυνηγητό για τους έντιμους, 1ο βραβείο στη Λάρισα για την μεγαλύτερη κατά κεφαλή αναλογία Porche Cayenne στην Ευρώπη ( 1 «καγιέ» ανα 2627 κατοίκους με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στο 1 καγιεν ανα 4555 κατοίκους) σε μια χώρα-Τσίρκο όπου εισόδημα μεγαλύτερο των 900.000 ευρώ δήλωσαν 6 (ΕΞΙ) ελεύθεροι επαγγελματίες, η οποία ενώ πληρώνει 324.855 αναπήρους  χωρίς να ξέρει τι έχουν και αν πράγματι το έχουν, ξέρει να φορολογεί ξεδιάντροπα τις πολεμικές συντάξεις πείνας των μετρημένων στα δάκτυλα θυμάτων πολέμου του 40!
Τα νούμερα φωνάζουν.
Να φύγουν οι ξένοι! Να πάνε αλλού! Να μας σώσουν οι δικοί μας πολιτικάντηδες που τολμούν να μιλούν για κατοχή τη στιγμή που εδώ και χρόνια δεν τολμάμε να ξεμυτίσουμε απ τα σπίτια μας  αφού μας  μετέτρεψαν σε ξέφραγο αμπέλι με τους εξ ανατολών εποίκους να  εισέρχονται μόνο από τα χερσαία σύνορα της Ρουσφετόβιας με τη χώρα των πασάδων με ρυθμό 300 άτομα ανά ΗΜΕΡΑ (στοιχεία frontex) . Να μας σώσουν οι εγχώριοι προσκυνημένοι  που ανέχονται 17 χρόνια Τουρκικό Casus Belli .  Να μας σώσουν τα τσιράκια τους με τις προκλητικές υπερωρίες των 90 ωρών ανά μήνα στο πλευρό ανικάνων που ενώ δεν έχουν δουλέψει ούτε ώρα στη ζωή τους, μπήκαν ξεβράκωτοι στην πολιτικοί και βρέθηκαν με μεταξωτά βρακιά.  Να μας σώσει η εκλεκτή μερίδα των πανεπιστημιακών μας που δηλώνει με καμάρι πως «το άσυλο είναι υπεράνω του νόμου» . Να μας σώσουν οι τοπικοί μας άρχοντες που την οδό Αγίου Δημητρίου θέλουν να την μετονομάσουν σε Κεμάλ Ατατουρκ και καθόμαστε και τους κοιτάμε. Να μας σώσει ο Τράγκας.  Να μας σώσει ο Φούφουτος. Να μας σώσει όποιος στο διάολο θέλει αρκεί να μην έχει ξενικό όνομα και να είναι είτε καλός ραβδοσκόπος ώστε να μπορεί να μας βρει κανένα κοίτασμα με το θησαυρό του Αλί Μπαμπά, είτε καλός χορευτής του χορού της βροχής μήπως και χορεύοντάς τον σε καμιά λαϊκή πίστα κάνει τους ουρανούς μας να βρέξουν λεφτά !
Τα εγχώρια νούμερα φωνάζουν! Να φύγουν να ξενόφερτα νούμερα. Να πάνε αλλού. Έχουμε μπόλικα δικά μας! Και δόξα τω Θεώ με πολλά ΜΗΔΕΝΙΚΑ
Katsikas.george@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.