Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012


Ο καιρός των γιαλαντζί συνδικαλιστών, λήγει άδοξα;;..

Σχετικά με το χαλκευμένο, ανυπόστατο, κακόβουλο και συκοφαντικό δημοσίευμα, του διαδικτυακού blogs ΔΕΗ Contra, μέσω του οποίου γίνονται στόχος, άθλιας, ανυπόγραφης και ατεκμηρίωτης επίθεσης, οι συνάδελφοι Φωτόπουλος Βλαστός, Μανιάτης, Χαροκόπος, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:  Την συκοφαντία πολλοί ελάτρεψαν… τον συκοφάντη ουδείς..?
ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, από ανθρώπους που κινούνται στο σκοτάδι, το παρασκήνιο και την ανωνυμία, δεν αγγίζουν αγωνιστές που βρίσκονται καθημερινά στις επάλξεις και την πρώτη γραμμή του αγώνα. Οι κατά παραγγελία συκοφάντες και οι κάθε είδους ανήθικοι και εμπαθείς, δεν μπορούν να κηλιδώσουν την εντιμότητα και την ηθική γνήσιων αγωνιστών που πρωτοστατούν αγόγγυστα στα πεδία των μαχών.
Ο Φωτόπουλος ο Βλαστός, ο Μανιάτης, ο Χαροκόπος, έχουν δώσει προ πολλού εξετάσεις μαχητικότητας, συνέπειας και αξιοπιστίας. Εν αντιθέσει, ο «απρόσωπος» παραχαράκτης (και όσοι «γνωστοί - άγνωστοι» κρύβονται πίσω του), δεν έχουν ούτε το σθένος, ούτε την λεβεντιά, ούτε την παρρησία, να υπογράψουν τους κακόβουλους ισχυρισμούς τους, αλλά ως ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ προτιμούν να κινούνται στο σκοτάδι της ανωνυμίας
ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://vathiprasino.blogspot.com/2012/01/blog-post_3451.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.