Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣ;


"Βάλτε όλοι το χέρι στην τσέπη"

Πρώτη καταχώρηση: 24/02/2012
20:00Πολιτική
Πρόταση να προσφέρουν έναν μισθό τους όλοι οι δήμαρχοι της χώρας κατέθεσε στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Μετά την απόφαση του ίδιου του κ. Πατούλη να "χαρίσει" συμβολικά ένα μισθό του και ενόψει της επικείμενης επίσκεψης στη χώρα μας των δύο Ιταλών Δημάρχων που προσέφεραν τους μισθούς τους υπέρ της Ελλάδος ,ο δήμαρχος Αμαρουσίου προτείνει με επιστολή του στον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Κώστα Ασκούνη να τεθεί ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση η εθελοντική προσφορά εκ μέρους όλων των Δημάρχων ενός μηνιαίου μισθού για τον ίδιο σκοπό.
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης εισηγείται να ζητηθεί να συμμετάσχουν εθελοντικά στην κίνηση αυτή και όσοι κατέχουν θέση αντιδημάρχου ή έμμισθη θέση σε διοικητικό συμβούλιο Δημοτικής ή Κοινωφελούς Επιχείρησης.
"Για να στείλουμε το μήνυμα ότι η Αυτοδιοίκηση παραμένει ο θεσμός που βρίσκεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, πιο κοντά στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών. Ο θεσμός που στηρίζει μέσα από την προσφορά του υστερήματος μας με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα την εθνική προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη και κοινωνική ευημερία", αναφέρει στην επιστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.