Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ
ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 1 – 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΝΙΚΑΙΑ 25/4/2012
ΤΗΛ/ΦΑΞ 2104900471 
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1950


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι
Οι μάσκες έπεσαν στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής του 41ου Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Το ΠΑΜΕ εκτέλεσε προσχεδιασμένες εντολές διάσπασης της αγωνιστικής μας Ομοσπονδίας .
Απέδειξε στην πράξη και με κυνικότητα τον πραγματικό του ρόλο στα συνδικάτα , που δεν είναι άλλος από το να εξυπηρετεί τις εντολές του Π.Γ. του Κ.Κ.Ε.
Ο Σύλλογος εργαζομένων έχει μακρά εμπειρία και γνωρίζει τις πραγματικές διαθέσεις τους από την μαύρη περίοδο Μπενετάτου-Δημάρχου του Περισσού , όπου οι κομματικοί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ είχαν συνταχθεί με τον εκλεχτό τους Δήμαρχο και ξεπουλούσαν τους αγώνες των συμβασιούχων για ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ εργασία.
Έτσι και σήμερα αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προχώρησαν στην θλιβερή διασπαστική κίνηση για να εξυπηρετήσουν τα προεκλογικά παιχνιδάκια της Παπαρήγα!
Σήμερα που το σύνολο των εργαζομένων πλήττεται από την μνημονιακή λαίλαπα και τον νεοφιλελευθερισμό , σήμερα που η ενότητα στην δράση είναι το προαπαιτούμενο για την νίκη της εργατικής τάξης , τα κομματικά φερέφωνα προτίμησαν να εκτελέσουν τις κομματικές εντολές που εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο την κυβέρνηση και την εργοδοσία!
Δηλώνουμε ότι αυτήν την άθλια πρακτική θα την καταργήσουμε στην πράξη! Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ίδια ταξική συνείδηση απέναντι στα κόμματα του μνημονίου , της ελεύθερης αγοράς και των διεθνών οικονομικών τραστ!
Καλούμε τους εργαζόμενους να τιμωρήσουν την προδοσία που επέδειξαν οι ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ του ΠΑΜΕ στον κλάδο και στα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους (που δεν είναι άλλα από την πολιτική που ασκείται) και να τους γυρίσουν καθολικά την πλάτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.