Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Επειδή εμείς δε χρωστάμε .....

Υπάρχουν στιγμές που το ρολόι της Ιστορίας, της πολιτικής ιστορίας μοιάζει κολλημένο και άλλες που τρέχει τόσο τρελά που φαντάζει αδύνατο να το προλάβεις.
Τούτη την ώρα που ο μικρός,ως προς το πολιτικό ανάστημα, Βαγγέλης σχεδιάζει την εκ βάθρων διάλυση του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού φορέα της χώρας και με βούλα του πρωτοδικείου μάλιστα, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, την ίδια ώρα παραδίδει άνευ όρων στον "ταξικό του αντίπαλο " την διακυβέρνηση του τόπου και τις τύχες όλων μας. Χωρίς πλαίσιο, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς προαπαιτούμενα, εγκλωβισμένος, εδώ και τρία χρόνια, σε μια πολιτική που έχει διαλύσει τη χώρα και την κοινωνία.
Την ίδια ώρα πολλοί και καλοί σύντροφοι έχουν μοιραστεί με μένα την αγωνία τους για την προοπτική του δημοκρατικού χώρου. Δεν εμπιστεύονται κανέναν από τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής του χώρου μας αφού δεν υπάρχει πια ούτε ένας σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο που να μην

μας έχει τρελάνει στις πιρουέτες.
Λοιπόν, τα μικρά παιδιά μεγάλωσαν και ήρθε η ώρα να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Κουραστήκαμε να σας βλέπουμε να διαλύετε τις ψυχές μας.
Ο σοσιαλιστικός χώρος δε θα πεθάνει επειδή εσείς το θέλετε. Αν εσείς χρωστάτε στην Ιπποκράτους , στην siemens ή στο Θεό τον ίδιο και ψάχνετε τρόπο να φορτώσετε τα χρέη σας αλλού, εμάς αυτό δεν μας αφορά. Εμείς δεν τους χρωστάμε.
Θα ξαναφτιάξουμε το σοσιαλιστικό μας φορέα ΑΜΕΣΑ γιατί τον έχει ανάγκη ο λαός μας και ο τόπος. Εσάς όχι ! Αγαπητέ Βαγγέλη ή Ευάγγελε ή Μέγα Ευάγγελε ή όπως αλλιώς θέλεις να σε αποκαλέσουμε! Μη δώσεις στην ΝΔ την ψήφο σου μόνο!
Άρχισε να εξετάζεις τον τρόπο της οργανωτικής συγκόλλησης των δυο τερατουργημάτων σας. Έτσι δε θα μπαίνετε στον κόπο να ψάχνετε και τις επίπλαστες διαφορές σας κάθε φορά που έρχονται εκλογές για να παραμυθιάζετε τον κόσμο! Μια χάρη μόνο σου ζητάμε! Τους όρους σοσιαλιστική παράταξη και προοδευτικός χώρος μην τους ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί τους λερώνεις!

Δημήτρης Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.