Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012



Αντιστεκόμαστε, Διεκδικούμε, Συμμετέχουμε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Πάμε....Αλλιώς...
Αύριο Παρασκευή ,6-9-2012 και ώρα 9μμ, μέλη και φίλοι της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης Κορυδαλλού, "Πάμε Αλλιώς" με την παρουσία των δημοτικών συμβούλων , Καίτης Κυλάκου και Ιφιγένειας Γεωργακοπούλου, καλούν σε συνάντηση στο καφέ DREAMER, στο πεζόδρομο Σκουφά και Βενιζέλου για :
1.- Ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους που στοχεύουν στον αφανισμό της, τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έγιναν και βρίσκονται σε εξέλιξη και προγραμματισμό για άμεση παρέμβαση στη κοινωνία του Κορυδαλλού με ενημέρωση των δημοτών/σσών και κάλεσμα για συμμετοχή μαζί με αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου σε αγωνιστική επαγρύπνιση για την υπεράσπιση του θεσμού.
2.- Ενημέρωση γύρω από την έναρξη των εργασιών της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Ελευθερίας και των προβλημάτων που έχουν ανακύψει.Τρόποι παρέμβασής μας.
3.- Συγκεκριμένος προγραμματισμός γύρω από την ανάπτυξη πρωτοβουλιών για τη δημιουργία δομών στήριξης και αλληλεγγύης στη πόλη μας, έτσι όπως συζητήθηκαν στη συνάντηση της 9ης Ιουλίου 2012, αλλά και παλιότερα, και συγκεκριμένα :
-Εμπρακτη στήριξη των νοικοκυριών της πόλης μας που απειλούνται με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ, είτε γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι, είτε γιατί λόγω ανέχειας και ανεργίας, δεν μπορούν να καταβάλλουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.Κυκλοφορεί κείμενο με υπογραφές.
- Άμεση λειτουργία με τη νέα σχολική χρονιά κοινωνικού φροντιστηρίου με την υποστηρικτική διδασκαλία , αλλά και την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε μαθητές/τριες Γυμνασίου και Λυκείου που αδυνατούν να πληρώσουν δίδακτρα σε φροντιστήρια. Δύο εκπαιδευτικοί, μέλη της Δημοτικής Κίνησης μας, έχουν αναλάβει να έρθουν σε επαφή με την ΕΛΜΕ Κορυδαλλού και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου η δομή αυτή να προετοιμαστεί έγκαιρα και να λειτουργήσει με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.
- Δίκτυο από γιατρούς και φαρμακοποιούς του Κορυδαλλού για εθελοντική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανασφάλιστους συμπολίτες/σσες μας.
Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή του Σεπτεμβρίου, ώρα 9μμ, σε διαφορετικές πλατείες της πόλης μας , για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα, με στόχο να συμμετέχουν και οι δημότες/σσες των περιοχών και ν΄αναδεικνύουν παράλληλα και τα τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητάς τους
ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
"΄Πάμε Αλλιώς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.