Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα στο Γκάζι, κοντά στις γραμμές, όταν το τρένο χτύπησε έναν νέο άνθρωπο που περνούσε εκείνη την ώρα με το ποδήλατο του τις γραμμές, έχοντας ως αποτέλεσμα να τον αφήσει χωρίς πόδια.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το madata.gr, ήταν γνωστός σερβιτόρος σε μαγαζί της περιοχής, φιλότιμο, εργατικό και αγαπητό, ενώ παράλληλα ασχολούταν και με τον αθλητισμό.

Την ημέρα που είχε ρεπό στο μαγαζί που δούλευε, πήρε το ποδήλατό του, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του. Περνώντας από τις γραμμές του τρένου, επί της Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε. Εκείνος γύρισε να απαντήσει, χωρίς να δει και να ακούσει το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα.

Έτσι, το τρένο τον χτύπησε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του. Όταν ο νεαρός σερβιτόρος προσπάθησε να σηκωθεί, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να σταθεί, γιατί δεν είχε πόδια.

Ο Γιάννης, όπως ονομάζεται, παρακάλεσε τον γιατρό του νοσοκομείου «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» να κάνει ότι μπορεί, επειδή μόνο εκείνος εργάζεται, αλλά ακρωτηρίασε και τα δύο του πόδια.

Ο ίδιος παραμένει δυνατός, χαμογελά και ελπίζει να βρεθεί ο τρόπος που θα συνεχίζει να βάζει χρήματα στο σπίτι με άνεργους και ανήλικα παιδιά.

Από το φιλικό του περιβάλλον, διοργανώνουν μία συναυλία στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό, με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς.Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν το «παρών» είναι οι: Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Magic de spell.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.