Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κορυδαλλού




Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση ΓΕΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ
στις 18 Οκτωβρίου


Δεκάδες χιλιάδες πολιτών που πλήττονται βάρβαρα από τις μνημονιακές πολιτικές που προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση, διαδήλωσαν στην Αθήνα την ημέρα επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ δείχνοντας τη διάθεση του λαού της χώρας μας, να αγωνιστεί για να ανατρέψει το νέο πακέτο μέτρων και την συγκυβέρνηση.

Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Μειμαράκη, η Λίστα Λαγκάρντ «ξεχασμένη» στο συρτάρι του Βενιζέλου, το ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου κλπ, αποδεικνύουν και πάλι με πρωτοφανή τρόπο τη διαφθορά που υπάρχει στη τρικομματική συγκυβέρνηση.

Το νέο «πακέτο» μέτρων πρόκειται για πραγματικό εφιάλτη, πολύ χειρότερο απ’ ότι είχαμε γνωρίσει ως τα τώρα, που αν εφαρμοστεί, θα εκτινάξει την ύφεση, την ανεργία, τη φτώχεια και την κοινωνική εξαθλίωση σε τρομακτικά επίπεδα. Κάποια απ’ τα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν είναι: αύξηση κατά 8% των τιμολογίων της ΔΕΗ, αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στη φαρμακευτική δαπάνη, «ευέλικτο» ωράριο εργασίας, περικοπή των εφάπαξ και η μόνιμη αλλαγή του τρόπου υπολογισμού τους (άμεση περικοπή εάν υπάρξει έλλειμμα στα ταμεία), συγχωνεύσεις και κλεισίματα Νοσοκομείων, νέα μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, πλήρης υιοθέτηση του κανόνα της μίας πρόσληψης για δέκα αποχωρήσεις από το Δημόσιο, αύξηση εισφορών εργαζομένων και μείωση εργοδοτικών (με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη μείωση των μισθών) κλπ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον κόσμο της εργασίας, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική συγκυβέρνησης - τρόικας, την Πέμπτη 18/10 να απεργήσουν και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως.

Μετατρέπουμε την απεργιακή συγκέντρωση σε ημέρα Παλλαϊκής διαμαρτυρίας αλλά και δέσμευσης από όλους μας ότι θα παραμείνουμε αγωνιζόμενοι στους δρόμους, για να κλείσει το συντομότερο δυνατό ο κύκλος ζωής και αυτής της μνημονιακής κυβέρνησης. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την απαλλαγή της χώρας μας από τα μνημόνια της καταστροφής. Συντονίζουμε τους αγώνες μας με όλους τους Ευρωπαίους εργαζομένους που βάρβαρα πλήττουν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές.



Ή Εμείς Ή Αυτοί
Να μην περάσουν τα νέα μέτρα
Να ανατραπεί η πολιτική των Μνημονίων
Να διώξουμε την Τρόικα και τη συγκυβέρνηση της διαφθοράς
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κορυδαλλού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.