Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟY
του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ και ΚΥΚΛΑΔΩΝ

            Η Γενική  Συνέλευση των εργαζομένων στις ΔΟY του Συλλόγου Αττικής και Κυκλάδων με απόφασή της καταδικάζει τη μόνιμη παρουσία στελεχών και μελών της φασιστικής – εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, στο κτίριο της ΔΟY ΝΙΚΑΙΑΣ. Οι απειλές και οι εκφοβισμοί κατά των υπαλλήλων και των πολιτών που δυσανασχετούν με την παρουσία τους, αλλά και ο έλεγχος όσων εισέρχονται στο κτίριο είναι καθημερινό φαινόμενο.

            Οι προσπάθειές τους να παρουσιαστούν ως οι υποστηριχτές και προστάτες των φτωχών και αδύναμων συνανθρώπων μας, αποτελεί πρόκληση και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται στην μαρτυρική ΚΟΚΚΙΝΙΑ και σε απόσταση μερικών οικοδομικών τετραγώνων από την ΜΑΝΔΡΑ του ΜΠΛΟΚΟΥ, όπου οι γερμανοτσολιάδες (οι ιδεολογικοί πρόγονοι των χρυσαυγιτών) οδήγησαν εκατοντάδες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης στην εκτέλεση.

            Απαιτούμε από την κυβέρνηση να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την απομάκρυνση της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, από το συγκεκριμένο χώρο και το κλείσιμο των γραφείων της, που εφάπτονται με το κτίριο της  ΔΟY.

            Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς το Υπουργείο Οικονομικών, ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούμε τη συνέχιση της λειτουργίας της ΔΟY, κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας για τους φορολογούμενους και τους εργαζόμενους.
Αθήνα,
25/9/2012