Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015



Τις τελευταίες ώρες, λαμβάνουν χώρα διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, πλέκοντας ή αποκαλύπτοντας σενάρια παρεμβάσεων, με εμπλοκή ή υποτιθέμενη εμπλοκή διαφόρων προσώπων και παραγόντων παλιών, ενόχων και καταδικασμένων «συστημάτων» με αναφορά στην διαδικασία της σταυροδοσίας.
Φαίνεται, ότι ορισμένοι δεν διδάχτηκαν τίποτα από την δυσάρεστη κατάληξη που είχαν οι πρακτικές του παρελθόντος και για αυτό ίσως θεωρούν την περήφανη νίκη που θα πετύχει ο λαός μας στις 25 του Γενάρη, ως ευκαιρία για απόπειρα αναβίωσης των προσωπικών μαγαζιών τους.
Θα τους απογοητεύσουν όμως, με την αποδοκιμασία τους, όχι μόνο εκείνοι οι πολίτες που ανήκουν από χρόνια στην αγωνιστική ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτοντας όλα αυτά τα χρόνια το ρόλο του «πελάτη» στην πολιτική, αλλά και οι άλλοι, οι πολίτες που σήμερα διευρύνουν το ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας καταλάβει καλά την αλήθεια και τα πραγματικά συλλογικά αγαθά έναντι του πελατειακού συστήματος.
Οι πολίτες αυτοί, από όπου και αν προέρχονται, είναι αξιοπρεπείς!!!
Δεν ανήκουν σε κανέναν, και θα αποδείξουν ότι κανείς δεν μπορεί να τους διαπραγματεύεται σαν να είναι κάποιο χρηματιστηριακό πακέτο.
Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους αναζητήσεις γερασμένων χρυσοθήρων του διεφθαρμένου συστήματος, που αφήνουμε πίσω μας στις 26 Γενάρη.
Μαζί περπατήσαμε χρόνια στους δρόμους του Πειραιά, μαζί μεγαλώσαμε στις φτωχογειτονιές, δεν είναι τόσο μεγάλος ο Πειραιάς, ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ όλοι καλά, δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι ίδιοι…
Μαζί, θα συνεχίσουμε χωρίς αυτούς, που θα πρέπει να κουβαλήσουν μόνοι, σε άλλους τόπους, την παραφωνία τους.
Ξεκαθαρίζω, ότι «δεν συμμετέχω σε κανέναν προσωπικό πόλεμο και δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται».
Σε ότι με αφορά, δεν θέλω να γνωρίζω και δεν αναγνωρίζω κανένα θεσμικό ρόλο πλην των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ και της σεβαστής απόφασης από το σώμα των ελεύθερων πολιτών.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Καίτη Κυλάκου



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.