Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Τα είπαν με τους εργαζόμενους.

Γιώργος Αρβανίτης, Προκόπης Φωτεινόπουλος, συναντήθηκαν προχτές με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού. Τα στελέχη της Δεκαεξάχρονης πόλης, επί δυό περίπου ώρες, αντάλλαξαν απόψεις σε πολύ καλό κλίμα με τους συνδικαλιστές.


Από την Δεκαεξάχρονη πόλη εκδόθηκε
(18-6-2009)το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Με την σημερινή επίσκεψη - συνάντηση εκδηλώνουμε το ενδιαφέρον μας για μια διαρκή συνεργασία και ενημέρωση.

Για μας, η αξιοκρατία και η διαφάνεια, εκτός από θέσεις αρχών, αποτελούν ισχυρές προϋποθέσεις για μια σύγχρονη και αποτελεσματική λειτουργία όποιου οργανισμού.

Αποτελούν επίσης θεμέλιο της εργασιακής ειρήνης και ουσία δημοκρατικής λειτουργίας.

Η έλλειψη αξιοκρατίας, επιδεινώνει τα προβλήματα σε οποιονδήποτε οργανισμό έχει ως αποστολή να παράγει ένα έργο, απογοητεύει τους αδικούμενους, αποθρασύνει τους ευνοούμενους και εισάγει ένα άθλιο πρότυπο αξιών.

Η ανάληψη από μέρους μας της ευθύνης και της πρωτοβουλίας που επιδιώκει τηνδιαμόρφωση και έκφραση ενός μεγάλου, συνειδητού και πλειοψηφικού ρεύματος για την πόλη, θα συνεχιστεί. Και πιστεύουμε θα εξελιχθεί θετικά.


Η αυτό-οργάνωση για μια δεκαεξάχρονη πόλη, είναι η μορφή, το εργαλείο, για την ισότιμη και δημιουργική συνάντηση όλων των γνήσιων, ανήσυχων, προοδευτικών, δημιουργικών, αναγεννητικών ατόμων και ομάδων της πόλης με σκοπό να την αλλάξουν, ξαναδίνοντάς της πράσινο χρώμα, εφηβική νεότητα και δύναμη, νεανικό όραμα και προοπτική, σύγχρονο- ανθρώπινο πρόσωπο και μέλλον.

Σε αυτόν τον δρόμο, πιστεύουμε εκ των πραγμάτων, στην συμπαράταξή μας με τους εργαζόμενους.

Στην φωτογραφία, επισημαίνεται ο Γιώργος Αρβανίτης, σε κινητοποίηση του χώρου εργασίας του.



λινκ στην πηγή:
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ --- η πόλη μας: Συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.