Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ «Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ»

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ την 31η Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Νικαίας .

Σε μια μαζικότατη τελετή στην οποία παραβρέθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ Αλέξιος τιμήθηκε η ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ για την διαχρονική συμβολή της στην διατήρηση της μνήμης από τις Ιωνικές πατρίδες και για το πολύ σημαντικό έργο που γίνεται στους κόλπους της προς αυτήν την κατεύθυνση .

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας κ. Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην δράση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά την 10χρονη παρουσία της στα δρώμενα της Νίκαιας κάνοντας συγχρόνως μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα προβλήματα που απασχολούν την πόλη επικεντρώνοντας κυρίως τις επισημάνσεις του στην αναγκαιότητα της εντονότερης προβολής της πλούσιας Μικρασιατικής της κληρονομιάς ,και στην επιτακτική ανάγκη να αποκτήσει επιτέλους η Νίκαια ένα Μουσείο Μικρασιατικού πολιτισμού που δικαιούται .

Αναφέρθηκε επίσης στην δράση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά την χρονιά που πέρασε καθώς επίσης στα γεγονότα που μας απασχόλησαν κατά την διάρκεια του δύσκολου 2009

Την τελετή πλαισίωσε με πολύ ωραία τραγούδια η Μικρασιατική χορωδία Νικαίας .

Παραβρέθηκαν οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ. Γρ. Νιώτης και Β. Νικολαίδου, οι Βουλευτές Δ. Λιντζέρης ,Γ. Διαμαντίδης ,Αν. Νεράτζης, εκπρόσωπος του Βουλευτή κ Τραγάκη ,εκπρόσωπος του Νομάρχη Πειραιά ,πολλοί Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι οι επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων της Νίκαιας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας Θ. Τσίνος ,εκπρόσωποι κομμάτων ,καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι πολλών πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της Νίκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.