Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Κορυδαλλός και Νίκαια όλοι το πρωί με τα πτυχία μας στην εργατική πρωτομαγιά.

"Προσελήφθη με σύμβαση στον δήμο η ΘΥΓΑΤΕΡΑ της οικονομικού επιτρόπου όπου ελέγχει τις οικονομικές δαπάνες του δήμου Κορυδαλλού"
Αυτή είναι η πρώτη είδηση και επιβεβαιώθηκε από απάντηση του γραφείου τύπου του Δήμου Κορυδαλλού σύμφωνα με την οποία υποστηρίχθηκε ότι υπάρχουν όλα τα τυπικά προσόντα και τα στοιχεία νομοτυπίας της πρόσληψης.

Αντιγράφουμε την σχετική (χτεσινή) ανάρτηση του neagenia

Αμφιβάλει κανείς ότι θα υπάρχουν όλα τα τυπικά προσόντα;

«Προσελήφθη με σύμβαση στον δήμο η ΘΥΓΑΤΕΡΑ της οικονομικού επιτρόπου όπου ελέγχει τις οικονομικές δαπάνες του δήμου Κορυδαλλού»;;

Ένα ακόμα δημοσίευμα με ερώτηση και σαφή υπόνοια ( εδώ)


Βομβαρδισμός ερωτήσεων για θέματα διαφάνειας και προσλήψεων στο Δήμαρχο Κορυδαλλού κύριο Κασιμάτη





Σήμερα όμως, το θέμα πήρε και αλλη συνέχεια, αφού οι πληροφορίες λένε (και δεν διαψεύδονται), ότι στο Δήμο Νίκαιας, Δήμαρχος Μπενετάτος, (ΚΚΕ), μονιμοποίησε και τον γιό της οικονομικής επιτρόπου (προφανώς είχε και αυτός προσόντα και η πρόσληψη όλα τα στοιχεία νομοτυπίας).


Όλα αυτά τα νομότυπα, που συμβαίνουν στους Δημάρχους μας, αποκαλύπτονται παραμονή της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Ενώ χιλιάδες παιδιά ετοιμάζονται οι Ευρωπαίοι - δεξιοί καπιταλιστές και το ΔΝΤ να τα πετάξουν (με το νόμο) στην ανεργία και την εξαθλίωση.


Οι Δήμαρχοι είναι στην κρίση των πολιτών που θα τους μαυρίσουν σε λίγους μήνες.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα πολύ ενοχλητικό, που δυστυχώς δεν απαντιέται από εκεί που πρέπει να απαντηθεί.

Το δεξιό ιστολόγιο που αποκαλύπτει το θέμα αναφέρει:
«Πρασινοκόκκινες προσλήψεις στους δήμους Νικαίας & Κορυδαλλού»!

Θέλει λίγο θράσος αυτή η αναφορά, όταν είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι δεξιοί βουλευτές και τοπικοί παράγοντες στήριξαν -και εξακολουθούν να στηρίζουν- τον κύριο Κασιμάτη, (βλέπε και εδώ ιδρυτικά μέλη που τσακώνονται) και επίσης, είναι γνωστές, αναφορές στην πολή καλή σχέση που είχε ο κύριος Μπενετάτος με τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κύριο Παυλόπουλο.

Είναι επίσης γνωστές οι μηνύσεις, οι ξυλοδαρμοί, οι οξύτατές συγκρούσεις μεταξύ σημαντικών κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών του 2006. Ο κύριος Κασιμάτης, το 2006 διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ και το επίσημο κομματικό τοπικό έντυπο (
Αλλαγή, Οκτώβριος 2006) ανέφερε στο εξώφυλλο:

"ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ".
Σε άλλη παράγραφο με τονισμένα γράμματα ανέφερε:

"ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ, ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΩΝ ΚΑΠΗΛΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ. Φτάνει η πολιτική προβοκάτσια ..."

Το κυριότερο όμως, που ξεχνούν οι αναφερόμενοι στην ευθύνη του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι οι διορισμοί, έγιναν την χρυσή και αξέχαστη εποχή του περιφερειάρχη κυρίου
Μανιάτη, ο οποίος ενέκρινε. Γιατί αμέσως μετά, η πορτοκαλί συμμαχία του κυρίου Κασιμάτη τα βρήκε μπαστούνι. (καραμούζα εδώ)

Έχουν όμως βρει και τα κάνουν αφού ορισμένοι θέση υπεύθυνοι, δεν κάνουν το καθήκον τους.


Στις 18-06-2009, η τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ, άνοιξε μια ιστοσελίδα, η οποία υπόσχεται:
"Αυτό είναι το ηλεκτρονικό περιβάλλον της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού. Εδώ θα αναρτώνται τα δελτία τύπου και οι ανακοινώσεις της οργάνωσης ώστε να ενημερώνονται όλοι για τις δραστηριότητές της."

Υποθέτουμε, ότι αν δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι δημόσια η ενημέρωση για την δραστηριότητα της οργάνωσης, τότε, απλώς δεν υπάρχει δραστηριότητα.
Σύντροφοι,
πριν γίνετε περίγελος συνυπαιτιότητας για τα πεπραγμένα του κυρίου Μανιάτη, βγάλετε μια ανακοίνωση που να λέει ότι δεν πρόκειται για πρασινοκκόκινες προσλήψεις.
Εκτός, αν μερικοί διοικούσατε μαζί του.
Οπότε, σε αυτήν την περίπτωση ετοιμαστείτε. Μια ιστορική γενιά που έχει ανιδιοτελώς προσφέρει όλο τον εαυτό της χωρίς ανταλλάγματα, είναι έτοιμη για σύγκρουση.

Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ

συντάχθηκε από δυο γνήσιους Πασόκους
που δεν χρωστούν σε κανέναν

1 σχόλιο:

  1. Η σιωπή είναι η ενοχή του πονηρού. Μάζευε δανεικά Γιώργο...
    http://mirmigi.blogspot.com/2010/05/blog-post_02.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.