Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ανοιχτή πρόκληση του neagenia στους δυό Δημάρχους.

"...Το neagenia δεν υιοθετεί και δεν διατυπώνει κανέναν υπαινιγμό. Δεν αναπαράγει σκανδαλολογικές φήμες, που θίγουν πρόσωπα. Aνεξάρτητα από τις ιδεολογικές ή και παραταξιακές προτιμήσεις, λειτουργεί με ευθύτητα και εντιμότητα. Είναι σαφές, ότι με την κίνηση «Δεκαεξάχρονη Πόλη», η σχέση μας είναι μια ιδιαίτερη σύνδεση συνεργασίας και στήριξης.

Πρώτα από όλα όμως, είμαστε αυτόνομες πολιτικές συνειδήσεις. Έχουμε αξίες και ηθικό κώδικα.

Όταν έχεις αυτά, σε όλες τις ενέργειες προϋποτίθεται η αλήθεια.

Εμείς είπαμε την αλήθεια μας.

Αν και οι Δήμαρχοι δεν φοβούνται την αλήθεια, το ιστολόγιο αυτό είναι στην διάθεσή τους. Αν εξακολουθήσει η αοριστία, τότε παραμένουν εκτεθειμένοι..."


Έτσι έτσι τοποθετήθηκε πριν από λίγες ώρες το neagenia στη διαμάχη δημοτικών παρατάξεων, Δημάρχων και ιστολογίων για το θέμα των εργαζομένων που απασχολεί ο Δήμος Νίκαιας ενώ έχει προσλάβει και πληρώνει ο Δήμος Κορυδαλλού και έστειλε παράλληλα ανοιχτό μήνυμα στο neoskorydallos


ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟ neagenia αναφέρει:

Τις θέσεις μας αυτές, από το ενυπόγραφο email του neagenia, θα την στείλουμε στους άμεσα εμπλεκόμενους Δημοτικούς Άρχοντες, στους οποίους δηλώνουμε ότι θα είναι χαρά μας να φιλοξενήσουμε τις απαντήσεις τους, προκειμένου να κλείσει αυτό το θέμα που παραμένειΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ.

Θα την στείλουμε επίσης: Στον ΥΠ.ΕΣ κύριο Ραγκούση και στον Υφυπουργό τον κύριο Ντόλιο.
Σε πολιτικούς παράγοντες παρατάξεις και κόμματα της περιοχής που πιστεύουμε ότι πρέπει να ενημερώνονται και να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους. (Εγκαίρως λέμε).
Θα την αναρτήσουμε στο ιστολόγιο και θα την στείλουμε σε φιλικά μας ιστολόγια.
Και κατά περίπτωση, όπου αλλού εκτιμήσουμε...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.