Google+ Followers

Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΟΣ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;…

ασχημα μαντάτα γράφει ο diaskronos
Το Χάος της οικονομικής , κοινωνικής και πολιτικής κατάρρευσης της χώρας είναι πλέον ορατό και πολύ πιθανά αναπόφευκτο.
Και όμως ο Σαμαράς της ΝΔ με θράσος και αυθάδεια προς το λαό μιλάει για επάνοδο της ΝΔ στην εξουσία! Ποια εξουσία βρε ανόητε πολιτικά άνθρωπε μου; Τι έχει απομείνει στη χώρα, τι αφήσατε όρθιο την προηγούμενη εξαετία για να κυβερνήσεις; Με ποια εξουσιοδότηση και πλειοψηφία; Με τις δικές σας τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις έχετε το πολύ 19% !!! Με ποιο θράσος και εν ονόματι ποιών θέλεις και Κυβέρνηση; Τι είδους ανέκδοτο είναι αυτό;
Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα-Αλαβάνου ζητάει με θράσος να πέσει η Κυβέρνηση! Και ποια πρόταση έχετε εσείς βρε λεβέντες; Πως απαντάτε στα προβλήματα της χώρας; Η κυβέρνηση δεν παίζει με γιαούρτια, δεν πετάει πέτρες, δεν λέει φληναφήματα… αλλά έχει προτάσεις επεξεργασμένες που τις αποδέχεται ο λαός και αποσπά την πλειοψηφία του. Με το 3-4% των ψηφοφόρων τι παριστάνετε; Γιατί ο λαός δεν σας εμπιστεύεται; Μα δεν είστε ικανοί ούτε αυτό το απλό ερώτημα να θέσετε στον εαυτό σας;
Το ΚΚΕ ως παλαιολιθικό απολίθωμα άρνησης σε όλα ,παντού και πάντα ! Δεν είναι σε θέση ούτε να επεξεργαστεί σύγχρονα προβλήματα ούτε να αλλάξει νοοτροπία . Περιχαρακωμένο και απομονωμένο ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά και δομικά είναι ένα βαθειά συμπλεγματικό συμπαγές του 6% που είναι αδύνατο να βγεί από τα δικά του πολύπλευρα αδιέξοδα.
Το ΛΑΟΣ εξ αρχής δομημένο με αντιθέσεις και χωρίς σαφή προσανατολισμό, πότε μέσα στην πολυκατοικία πότε έξω, πότε υπέρ της πολυκατοικίας πότε κατά… δεν θα μπορούσε να πιάσει μεγαλύτερο ποσοστό από το 6% και κάπου εκεί βρίσκει ταβάνι!. Αυτές οι ταλαντεύσεις με θολό ιδεολογικό και στρατηγικό στόχο έχουν και στην ταχτική του αντίστοιχα σκαμπανεβάσματα και αδιέξοδα. Τη μια μέρα παίρνει θέση Αριστερή-λαϊκή και την άλλη ακροδεξιά-φασιστική… επόμενο βρε Καρατζαφέρη να αυτοαναιρείσαι!
Η ομάδα Κουβέλη είναι η πιο σοβαρή αυτή την περίοδο αλλά μικρή και αδύναμη. Είναι πολύ άτολμη και δεν έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις αν και είναι γενικά συνετή! Φυσικά μόνοι τους δεν θεωρούμε ότι μπορούν να επεξεργαστούν πρόταση εξουσίας.
Ο Παπανδρέου είναι ένας κακός πρωθυπουργός . Δεν έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει εδώ και ενάμισι χρόνο! ( και δεν το λέμε τώρα… έχουμε δώσει από πέρυσι μια... ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ εδω στο blog) το λέμε μόνο για να πούμε ότι ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει εάν ήθελε!!! Μόνο που αυτά γίνονται όταν παίρνεις την εξουσία μονοκοντυλιά και δεν περιμένεις να σε διαβρώσει ο χρόνος, το βαθύ ΠΑΣΟΚ, η ανεύθυνη αντιπολίτευση! Δεν έγινε καμιά κάθαρση… Η ατιμωρησία είναι η μεγάλη βόμβα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα! Κανείς δεν πλήρωσε! Τίποτε δεν προχωράει… και πώς να προχωρήσει όταν οι ίδιοι που κατεδάφισαν την χώρα καλούνται να οικοδομήσουν … δεν είναι δυνατόν!
Θα τολμούσα να πω ότι μπροστά σε όλα τα ανεγκέφαλα της Αντιπολίτευσης ( ποιας αντιπολίτευσης) καλύτερος ο Παπανδρέου αλλά είναι αργά για όλους. Τώρα πέταξε το πουλάκι….. Και οι Λίβυοι ήξεραν ότι ο Καντάφι ήταν δικτάτορας και κακός ,αλλά αυτό που θα πάθουν τώρα…θα τους κάνει να τον θυμούνται σαν άγιο!!!
Τώρα είμαστε δυο βήματα πριν το ΧΑΟΣ… και όμως ακόμα και σήμερα κανείς δεν συγκινηται ! Τα Ρετιρέ στα Υπουργεία, τους Δήμους, τη ΔΕΗ, Γιατροί, Φαρμακοποιοί, Δικαστικοί, Βουλή, ΟΠΑΠ, Πανεπιστήμια, Συμβολαιογράφοι, Μηχανικοί κ.λ.π. ..και συνδικαλισταράδες πολιτικά μογγολοειδή αλλά βολεμένα(! )απειλούν θεούς και δαίμονες… Τα διαπλεκόμενα αντιστέκονται και υπονομεύουν κάθε αλλαγή σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα;…
Στο δια ταύτα …θέλετε με εκλογές;… θέλετε με ανακοίνωση;… ο Παπανδρέου θα πει δυστυχώς επτωχεύσαμε!... και τότε πείτε μου εσείς όλοι του μπάχαλου, της ανυπακοής, της αντίστασης ,των λογιδρίων, του χαβαλε και του βολέματος τι γίνεται; … Να φύγει λοιπόν ο Παπανδρέου φίλε Αλαβάνε!!! Και να αναλάβει ποιος και με τι πρόταση;;; Ποιος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα;;;
Η Διαπλοκή είναι λοιπόν αυτή που κυβερνάει, που υπαγορεύει ,που μπλοκάρει τα πάντα. Το σύστημα γαντζωμένο στην εξουσία με τα ΜΜΕ και κάθε πόστο ελεγχόμενο δηλαδή αγκυλωμένο-ακρωτηριασμένο , αρνειται να απελευθερώσει τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια την οδηγεί στο Χάος!
galaxiako.blogspot.com