Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Θύμα ανακρίβειας και ανανδρείας;

Από όσα ήρθαν σε γνώση μου, ιδιαιτέρως  ενοχλημένος είναι  ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, από δημοσιεύματα  αναφερόμενα στην πρόσληψη του γιού του ως πυροφύλακα στον γειτονικό δήμο του Χαϊδαρίου.


Θεωρεί ότι υφίσταται άδικη, και άνανδρη επίθεση που έχοντας στόχο τον ίδιο, θέτει σε δοκιμασία τα οικογενειακά  του πρόσωπα.

Υποστηρίζει αφενός ότι το ποσό της σύμβασης δεν είναι 2.000 ευρώ το μήνα, όπως προκύπτει "απλοποιώντας" την ανάρτηση του ΔΙΑΥΓΕΙΑ
στην οποία αναφέρονται τα ιστολόγια,
γιατί η συνολική δαπάνη αφορά στο διαθέσιμο κονδύλι του Δήμου το οποίο καλύπτει και άλλες δαπάνες (πλην τακτικής μισθοδοσίας).

Παράλληλα, επειδή η (δίμηνη) πρόσληψη αυτή, είναι νόμιμη και δημοσιοποιήθηκε με όλους τους τύπους στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, θεωρεί ότι η αναπαραγωγή της γίνεται "εκ του πονηρού" προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις  οι οποίες πλήγουν τον ίδιο, αλλά όχι μόνο, συσχετίζοντας την ιδιότητά του με υποτιθέμενη εύνοια προς το γιό του.

(Τα όσα αναφέρονται για την τοποθέτηση του προέδρου, βασίζονται σε συνομιλία μου με αξιόπιστο πρόσωπο καλά ενημερωμένο και προσπάθησα όσο μπορώ να τα μεταφέρω επακριβώς όπως τα έμαθα και για οποιαδήποτε λανθασμένη ή ανακριβή ερμηνεία το zimotirio είναι στη διάθεση οποιασδήποτε αποσαφήνισης) 


Μετά από ένα μπαράζ δημοσιεύσεων σε πολλά ιστολόγια, με την περίπτωση αυτή ασχολήθηκε και το τοπικό tenekedoupoli.

Ακολουθεί η ανάρτηση από το συγκεκριμένο blog (η οποία παραμένει μέχρι στιγμής ασχολίαστη)  


Πρασινοφύλακας ο κ. Κώστας Γουρδομιχάλης.

Δεν μπορώ να καταλάβω το χαμό που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι Χαϊδαριώτικα ιστολόγια επειδή ο κ. Κωνσταντίνος Γουρδομιχάλης έναντι του πολύ λογικού ποσού των 2.000 ευρώ μηνιαίως ανέλαβε με νομιμότατη απόφαση του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Μαραβέλια τη θέση του εργάτη πυροφύλακα. Η απόφαση αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (κλικ).



Η παρακάτω φωτογραφία, προερχόμενη από δελτίο τύπου του ΠΕΣΥΔΑΠ (εδώ παλιότερη ανάρτηση πριν από δύο χρόνια - και αφορά την πυροπροστασία).

Πατώντας κλικ πάνω στην εικόνα μπορείτε να την μεγαλώσετε και να μετρήσετε εύκολα πόσοι ...κοιμούνται μέσα στην αίθουσα.

Θεωρώ μεγάλη επιτυχία του κ. Μαραβέλια ότι με μια διαφανέστατη και διαυγέστατη απόφαση εκείνος μπόρεσε να προσλάβει ξύπνιους.



2 σχόλια:

  1. Ενα απ' τα ελαττωματα ειν' η πλεονεξια
    κανει κακο στο ατομο μα και στην κοινωνια.
    Ο πλεονεκτης ανθρωπος ποτε δεν θα χορτασει
    σαν κοτα παρομοιαζεται που τρεχει για ν' αρπαξει.
    Οι πλεονεκτες ανθρωποι παντα θα αδικησουν
    στα ακρα παντα φτανουνε τις τσεπες να γεμισουν.
    Ο πλεονεκτης ανθρωπος δεν εχει ορια, μετρο,
    αχορταγος στο μεγιστο, ενα γουρουνι σκετο.
    Δεν τον ενοιαζει τιποτε,
    διπλα του κι αν πεθαινεις
    το μονο ενδιαφερον του
    το πως να τα μαζευει.
    Μα ειναι κακο για δαυτονε,
    καλα μην απολαυσει
    ο απληστος το σκεφτεται
    δεν θελει να αλλαξει.
    Απληστια, Τσιγκουνια, Πλουτος, Φιλαργυρια
    ειναι τα τεσσερα παιδια που φερνουν κτηνωδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαζί σου Γρηγόρη για ένα καλύτερο Χαϊδάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.