Κυριακή 29 Απριλίου 2012


Έσπασαν το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Νίκαια

Οι φασιστικές προκλήσεις και οι τραμπουκισμοί εντείνονται όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Τα ξημερώματα του Σαββατου έσπασαν το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλ. Κρήνης (Νίκαια). Την ίδια ώρα έσχιζαν όλα τα χαρτόνια των αριστερών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ,ΚΟΕ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ μ-λ) σε ολόκληρη την οδό Αθηνάς στον Κορυδαλλό.
Το αυγό του φιδιού με την παρότρυνση και την ανοχή των κομμάτων του μνημονίου και των καθεστωτικών ΜΜΕ έχει σηκώσει επικίνδυνα κεφάλι. Είναι επιβεβλημένη η πιο πλατιά αντιφασιστική ενότητα και άμεση δράση απέναντι στις ναζιστικές συμμορίες. Οι νοσταλγοί των ναζί πρέπει να βρουν απέναντί τους, τους εργαζομένους και τη νεολαία, όλους όσους υπερασπίζονται τη δημοκρατία, τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα.
Όσο άφορα εμάς να είναι σίγουροι τόσο τα φασιστοειδή όσο και τα καθεστωτικά στηρίγματα τους ότι δεν μας τρομοκρατούν. Με μεγαλύτερο πείσμα συνεχίζουμε την μάχη για την συντριβή της φασιστικής απειλής, για την ήττα των μνημονιακων κομμάτων και για την ανατροπή του μνημονίου και των πολιτικών της φτώχειας και της κοινωνικής ερήμωσης.
Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νίκαιας – Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.