Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ


Στην σημερινή πολιτική συγκύρια είναι χρέος πιστεύω κάθε πολίτη να πάρει θέση σαφή και ξεκάθαρη απέναντι στης εξελίξεις, δίνοντας το δικό του στίγμα.
Δεν άνηκα και δεν ανήκω στης τάξεις των δήθεν αγανακτισμένων, αλλά ούτε και των βολεμένων.
Ανήκω σε αυτούς που λένε ότι πολλά πράγματα θα έπρεπε να έχουν αλλάξει χωρίς να χρειαστεί να μας τα επιβάλει κανένα μνημόνιο.
Πιστεύω ότι η σημερινή κρίση που όλοι βιώνουμε είναι και μια ευκαιρία να αλλάξουμε το σάπιο και φαύλο πελατειακό πολίτικο σύστημα που κυβερνά την χωρά τις τελευταίες δεκαετίες, μετά την μεταπολίτευση, και ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την μεταπολίτευση.
Πιστεύω ότι καμιά ψήφος στην αριστερά δεν πάει χαμένη, ταυτόχρονα όμως πιστεύω ότι όπως και εγώ ,αλλά και  χιλιάδες άλλοι θέλουμε η ψήφος μας να είναι χρήσιμη και όχι θύμου η διαμαρτυρίας, αλλά ψήφος που σηματοδότη μια άλλη πολιτική  απέναντι στα μνημόνια που πετσοκόβουν μισθούς, και συντάξεις ,διαλύουν εργασιακές σχέσεις, καταργούν δικαιώματα εργαζομένων που κατακτήθηκαν με αγώνα και αίμα, κατεδαφίζουν κάθε έννοια κοινωνικού κράτους.
Απέναντι σε όλα αυτά πιστεύω ότι η μονή πολιτική πρόταση που δίνη διέξοδο από τις πολιτικές των μνημονίων είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.
                                                                                    Γιώργος  Πασσάς   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολιάστε χωρίς λογοκρισία αρκεί να μην πάμε φυλακή.